You are here:

Francezii pregătesc o nouă lovitură. Ce se va întâmpla la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice: "Totul a dispărut şi ne regăsim într-un viitor îndepărtat"

Francezii pregătesc o nouă lovitură. Ce se va întâmpla la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice: "Totul a dispărut şi ne regăsim într-un viitor îndepărtat"
Comentarii

De la actorul Tom Cruise pe acoperişul Stade de France, la legende ale muzicii house franceze French Touch sau la predarea ştafetei oraşului Los Angeles, viitoarea gazdă a Jocurilor Olimpice din 2028, ceremonia de închidere a Jocurilor de la Paris, programată duminică, a intrat în linie dreaptă.

După două săptămâni de entuziasm declanşat de ceremonia de deschidere inedită pe Sena, criticată de mulţi, aşteptările sunt mari pentru ceremonia de închidere de pe Stade de France, din Saint-Denis (nordul Parisului), care a găzduit probele de atletism.

Directorul artistic Thomas Jolly a divulgat câteva dintre ingredientele ceremoniei de o jumătate de oră denumită "Records", un amestec de "minune" şi "distopie", un gen mai întunecat care descrie lumi apocaliptice.

Regizorul ceremoniei a explicat că vede Jocurile drept un "moment fragil" şi imaginat cu echipa sa - aceeaşi ca pentru ceremonia de deschidere - în sensul că Jocurile Olimpice au "dispărut şi cineva le-a reconstruit într-un viitor îndepărtat".

Într-o scurtă secvenţă dezvăluită, "călători din timp veniţi dintr-un alt spaţiu sosesc pe Pământ şi descoperă vestigiile legate de istoria olimpismului".

De asemenea, ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice va marca predarea ştafetei viitoarei gazde a Jocurilor Olimpice de vară, Los Angeles, din 2028.

Pentru această "misiune imposibilă", actorul Tom Cruise, protagonistul filmului cu acelaşi nume, va face o cascadorie pentru publicul de pe Stade de France şi va asigura trecerea drapelului olimpic de la Paris la Los Angeles, cu înregistrări video făcute de ambele părţi ale Atlanticului.

Afla mai multe despre: jocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare