Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Frankfurt - Hamburg. Oaspeţii încearcă o nouă salvare miraculoasă

Frankfurt - Hamburg. Oaspeţii încearcă o nouă salvare miraculoasă

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Frankfurt - Hamburg Germania 05.05.2018. Graţie victoriilor din ultimele două etape, Hamburg rămâne în cărţi pentru salvarea de la retrogradare. Nu ar fi o noutate să reuşească iar această performanţă în ultima etapă a sezonului.

Ponturi pariuri Frankfurt - Hamburg Germania 05.05.2018

La ultimul sezon cu Niko Kovac pe bancă, înainte de mutarea lui la Bayern Munchen, Eintracht Frankfurt încearcă să-şi rescrie istoria. Este calificată în finala Cupei Germaniei, iar în campionat poate obţine calificarea în cupele europene pentru primna dată după sezonul 2012-2013. De cealaltă parte, Hamburg încearcă să scape de retrogradare. Este penultima în clasament şi are nevoie de un miracol în ultimele două etape.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Intră şi tu în arena pariurilor!

Frankfurt vine după o serie de cinci meciuri fără victorie în campionat, din care echipa a obţinut un singur punct. Cel mai recent, au fost trei înfrângeri consecutive: 1-4 cu Leverkusen, 0-3 cu Hertha şi 4-1 cu Frankfurt. Pe teren propriu, eşecul cu Hertha a pus capăt unei serii de opt meciuri fără înfrângere. Au fost cinci victorii şi trei remize până atunci.A câştigat cu scorul de 2-1 meciul tur de la Hamburg. Papadopoulos a deschis scorul pentru gazde, dar Wolf şi Gacinovic au întors rezultatul până la pauză.

Ponturi pariuri Frankfurt - Hamburg Germania 05.05.2018

Hamburg este pe locul 17 în clasament, la cinci puncte în urma locurilor care îi asigură salvarea de la retrogradare. Mult mai la îndemână este locul de baraj, de care o despart doar două puncte. Vine după o serie de două victorii consecutive, 1-0 cu Freiburg şi 3-1 cu Wolfsburg. În ultimele cinci partide, echipa a pierdut o singură dată, la 0-2 cu Hoffenheim.

Frankfurt - Hamburg X2 @ 1.87

Afla mai multe despre: frankfurthamburgponturi pariurigermania 

viewscnt
Articole similare