You are here:

Franţa – Argentina, finala din sferturi! Cine sunt favoritele la calificare

Franţa – Argentina, finala din sferturi! Cine sunt favoritele la calificare

Pariuri sportive

Comentarii

Competiţia din Franţa destinată fotbalului masculin a ajuns în faza eliminatorie. Franţa, Maroc, Egipt şi Japonia sunt câştigătoarele de grupe care se vor lupta cu echipele de pe locul doi pentru accederea în semifinalele competiţiei.

Vezi oferta pentru sferturile de finală! Combină cu Bet Builder două sau mai multe selecţii din acelaşi meci într-un singur pariu!

Maroc – SUA

Maroc – SUA este primul meci de fotbal masculin al zilei şi va avea loc chiar pe legendarul Parc des Princes. Marocul a ocupat primul loc în Grupa B cu două victorii, inclusiv un succes în faţa Argentinei, în timp ce SUA au terminat pe locul al doilea în Grupa A, trecând de faza grupelor pentru prima dată în ultimii 24 de ani.

SUA şi-a asigurat locul în sferturile de finală cu o victorie cu 3-0 în faţa Guineei, după o înfrângere cu Franţa şi o victorie cu Noua Zeelandă. Marocul, condus de selecţionerul Tarik Sektioui, şi-a confirmat primul loc cu o victorie cu 3-0 împotriva Irakului.

Cotă 2.25 pentru victorie Maroc!

Japonia – Spania

Echipa masculină de fotbal a Japoniei, care se mândreşte cu un bilanţ perfect până acum, înfruntă Spania în sferturile de finală, la Lyon.

Japonia a dominat Grupa D, câştigând toate cele trei meciuri şi fără să primească vreun gol. Japonezii au obţinut victorii în faţa Paraguayului, Mali şi Israelului, defensiva lor şi golurile marcate pe final de meci dovedindu-se cruciale. Japonia îşi propune să îşi depăşească cele mai bune rezultate, locul patru în 2012 şi 2020.

Spania, antrenată de Santi Denia, a terminat pe locul al doilea în Grupa C după victoriile cu Uzbekistan şi Republica Dominicană, dar o înfrângere în faţa Egiptului a dus la clasarea pe locul al doilea. În ciuda acestui eşec, Spania are o istorie bogată în competiţie, inclusiv o medalie de aur în 1992 şi una de argint în 2000. La ultima întâlnire dintre cele două echipe, la Tokyo, Spania a învins la limită Japonia în semifinale.

Cotă 2.00 pentru victorie Spania!

Egipt – Paraguay

Egipt şi Paraguay se întâlnesc vineri, la Marsilia, în cel de-al treilea sfert de finală. Egiptul şi-a asigurat primul loc în Grupa C după ce a învins Spania cu 2-1, graţie a două goluri marcate de Ibrahim Adel. Egipt îşi propune să câştige prima medalie din istoria naţionalei de fotbal.

Paraguay şi-a revenit după o înfrângere cu 0-5 în faţa Japoniei în meciul de deschidere, învingând Israel cu 4-2 şi Mali cu 1-0 pentru a ajunge în sferturi pentru prima dată de la argintul obţinut la Atena 2004. Sub conducerea veteranului Carlos Jara Saguier, Paraguay încearcă să repete succesul olimpic din trecut.

Cotă 2.30 pentru victorie Paraguay!

Franţa – Argentina

Franţa şi Argentina, două echipe de calibru greu, se vor înfrunta în sferturile de finală, o reeditare a finalei din 2022. Meciul va avea loc pe Matmut Atlantique din Bordeaux, iar învingătoarea va evolua în semifinale împotriva Egiptului sau Paraguayului.

Franţa, condusă de Thierry Henry, a dominat Grupa A cu trei victorii, şapte goluri marcate şi niciun gol primit. Franţa îşi propune să depăşească faza sferturilor de finală, în contextul în care nu a mai câştigat un meci eliminatoriu de la medalia de aur cucerită în 1984.

Argentina şi-a revenit după eşecul suferit în faţa Marocului prin victorii cu Irak şi Ucraina, terminând pe locul al doilea în Grupa B. Aceasta este prima apariţie în faza eliminatorie de la câştigarea aurului în 2008.

Cotă 2.25 pentru victorie Franţa!

Afla mai multe despre: pariuri sportive 

viewscnt
Articole similare