Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Franţa - Maroc | Să facem profit cu ”cocoşii”

Franţa - Maroc | Să facem profit cu ”cocoşii”

Pariuri sportive

Comentarii

O finală mondială ”Mbappe vs Messi” nu mai e un vis. Franţa ar trebui să câştige cu Maroc la fel de clar cum a făcut-o Argentina cu Croaţia

Cel mai bun atac contra celei mai bune apărări

Fanii Franţei parcă au şi uitat de accidentarea lui Benzema. Înlocuitorul lui, Giroud, e unul dintre cei mai eficienţi atacanţi de la Campionatul Mondial. Vârful Milanului are o medie de un gol pe meci în Qatar, la fel ca partenerul său din ofensivă, Mbappe.

Practic, cei doi au marcat împreună 9 din cele 11 goluri ale Franţei la turneul final. În semifinale, ”cocoşii galici” vor avea în faţă cea mai bună apărare din competiţie. Marea surpriză Maroc n-a primit până acum niciun gol de la adversari. Singura dată când marocanii au scos mingea din poartă a fost contra Canadei, după un autogol.

Chiar dacă s-au apărat perfect cu Belgia, Spania şi Portugalia, africanii au şanse mici să reziste şi în faţa atacurilor devastatoare ale Franţei. La Betano, cota pentru victoria oamenilor lui Deschamps în timpul regulamentar nu e de neglijat (1.60). Cei care prevăd un scenariu cu Franţa învingătoare încă din prima repriză au în faţă o cotă şi mai tentantă (2.45 pentru 1/1).

Când nu mai e loc de prietenie

Colegi la PSG şi cei mai buni prieteni, Mbappe şi Hakimi vor fi pentru prima dată adversari într-un meci cu o astfel de miză. Poate fi duelul-cheie care va decide finalista, mai ales că amândoi îşi cunosc foarte bine punctele forte, dar şi defectele.

E evident că Mbappe va avea ocazii de gol, iar cota pentru o reuşită a celui mai bine plătit fotbalist din lume e atractivă (2.27 la Betano). Un pariu de luat în calcul, tot la secţiunea ”Speciale”, e numărul de şuturi ale lui Mbappe. Cota 1.65 pentru cel puţin două şuturi pe poartă ale starului francez e de neratat.

Echipe probabile:

  • Franţa: Lloris; Kounde, Varane, Upamecano, T. Hernandez; Tchouameni, Rabiot; Dembele, Griezmann, Mbappe; Giroud
  • Maroc: Bono; Hakimi, El Yamiq, Aguerd, Mazraoui; Ounahi, Amrabat, Amallah; Ziyech, En-Nesyri, Boufal

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare