Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Franţa - Peru. Un nou adversar de învins pentru francezi

Franţa - Peru. Un nou adversar de învins pentru francezi

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Franţa - Peru Campionatul Mondial 21.06.2018. Francezii s-au chinuit în faţa Australiei, dar, spre deosebire de alte favorite care s-au încurcat în prima etapă, măcar ei au reuşit să obţină toate cele trei puncte.

Ponturi pariuri Franţa - Peru Campionatul Mondial 21.06.2018

Naţionala Franţei a urcat pe primul loc în clasamentul grupei C după victoria cu 2-1 în faţa Australiei, dar jocul nu a convins. Pogba şi Griezmann au au marcat pentru selecţionata din Hexagon şi i-au oferit şansa de a juca acest meci în faţa peruanilor cu o calificare pe masă. Aşteptările sunt extrem de mari de la naţionala Franţei, care, la 20 de ani distanţă de titlul mondial cucerit pe teren propriu, visează din nou la glorie. Iar lotul ales de Didier Deschamps îi îndreptăţeşte pe francezi să viseze.

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Ponturi pariuri Franţa - Peru Campionatul Mondial 21.06.2018

Contra naţionalei de la Antipozi, Franţa a bifat al cincilea meci consecutiv fără înfrângere. De la eşecul surprinzător cu Columbia de la Paris, scor 2-3, albaştrii au arătat o formă excelentă. Au învins Rusia (3-1), Irlanda (2-0) şi Italia (3-1) şi au remizat cu Statele Unite (1-1) chiar înainte de Cupa Mondială. Lor li se adaugă alte două evoluţii extrem de bune ale francezilor în meciuri amicale, 2-0 cu Ţara Galilor şi 2-2 cu Germania, în meciurile amicale disputate imediat după încheierea preliminariilor.

Franţa - Peru 1 @ 1.57

Afla mai multe despre: frantaaustraliacampionatul mondialcm 2018 

viewscnt
Articole similare