Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fratele lui Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea. Care ar fi, de fapt, situaţia fostului mijlocaş al FCSB-ului: ”Chiar mă amuz când citesc tot felul de invenţii”

Fratele lui Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea. Care ar fi, de fapt, situaţia fostului mijlocaş al FCSB-ului: ”Chiar mă amuz când citesc tot felul de invenţii”

Diverse

Comentarii

Stelian Nicoliţă, fratele lui Bănel Nicoliţă, a vorbit despre situaţia în care s-ar afla fostul mijlocaş al FCSB-ului.

Situaţia prin care trece Bănel Nicoliţă a fost cap de afiş în ultimele zile. Fostul mijlocaş al FCSB-ului a plecat din ţară, deoarece ar avea datorii către cămătari.

Nicoliţă ar fi ajuns în această situaţie după ce ar fi investit foarte mulţi bani la echipa de fotbal CS Făurei. Stelian Nicoliţă, fratele lui Bănel, recunoaşte că fostul mijlocaş al FCSB-ului a plecat din ţară, dar oferă o altă variantă.

Ce spune fratele lui Bănel Nicoliţă despre situaţia fostului mijlocaş

Bănel Nicoliţă ar fi ajuns într-o situaţie foarte delicată din punct de vedere financiar, după ce ar fi investit peste 300.000 de euro în echipa de fotbal CS Făurei.

Fost semifinalist cu FCSB în Cupa UEFA, Nicoliţă ar fi ajuns să se împrumute şi la cămătari, cărora le-ar datora acum în jur de 100.000 de euro.

Ultimele zvonuri susţin că fostul internaţional român a plecat în SUA, unde s-a angajat în construcţii pentru un salariu lunar de 3.000 de dolari.

Stelian Nicoliţă, fratele lui Bănel, vine însă cu o altă variantă. Acesta susţine că Bănel Nicoliţă nu are datorii, dar recunoaşte că a plecat din ţară.

N-a vrut să ofere detalii despre locul în care se află în prezent şi spune că nu lucrează în construcţii, ci joacă fotbal şi antrenează în paralel o grupă de juniori:

”Bănel nu are datorii la nimeni. El este bine sănătos, este plecat din ţară iar acolo joacă fotbal şi antrenează o grupă de copii. Familia este bine.

Chiar mă amuz când citesc tot felul de invenţii ale presei centrale. Bănel este obişnuit să facă lucruri foarte bune şi aşa face în acest moment. Nu pot să spun unde este plecat, dar vă asigur că este bine”, a declarat Stelian Nicoliţă pentru obiectivbr.ro.

Afla mai multe despre: banel nicolita 

viewscnt
Articole similare