Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF a anunţat că e pregătită să primească fani în tribune la meciurile naţionalei! Câte persoane vor avea acces pe stadion: "Aşteptăm un răspuns şi din partea UEFA"

FRF a anunţat că e pregătită să primească fani în tribune la meciurile naţionalei! Câte persoane vor avea acces pe stadion: "Aşteptăm un răspuns şi din partea UEFA"
Comentarii

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că federaţia are un plan stabilit pentru momentul în care suporterii vor avea acces, din nou, pe stadion.

Răzvan Burleanu: "Fie 10%, fie până la 30% din capacitatea unui stadion"

În zilele în care România a înregistrat un record în privinţa cazurilor depistate de COVID-19, preşedintele FRF a anunţat că s-a pregătit planul revenirii fanilor pe stadioane. 

În acest moment, redeschiderea porţilor depinde de Guvernul Românul, susţine Răzvan Burleanu: 

"La această întrebare doar Guvernul poate răspunde. Planurile pentru care am lucrat împreună cu ei făceau referire la termenul de 1 octombrie. În momentul de faţă, situaţia aceasta ne dă peste cap. Mesajul nostru, al FRF, e de precauţie şi de maximă vigilenţă. Noi am fost pregătiţi cu acest plan, astfel încât să ne putem adapta, fie 10%, fie până la 30% din capacitatea unui stadion. 

Suntem pregătiţi, cel puţin la nivel de echipă naţională, să organizăm un asemenea meci. Ne pregăim în acelaşi timp să susţinem şi cluburile care vor dori să aibă suporteri alături de ei în momentul în care Guvernul ne va permite acest lucru. Mâine aşteptăm un răspuns şi din partea UEFA, dacă în această fereastră de meciuri de echipă naţională vom avea suporteri sau nu. În momentul de faţă ştim cu certitudine că nu vom putea să beneficiem cu suoprteri români la meciurile din Islanda şi Norvegia", a declarat Răzvan Burleanu. 

 

Afla mai multe despre: fani nationalarazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare