Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF a înştiinţat UEFA după ce Gigi Becali a anunţat că a pariat pe Nordsjaelland - FCSB, MM Stoica s-a enervat în direct: "Să ne scoată!" | EXCLUSIV

FRF a înştiinţat UEFA după ce Gigi Becali a anunţat că a pariat pe Nordsjaelland - FCSB, MM Stoica s-a enervat în direct: "Să ne scoată!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a sesizat UEFA în privinţa declaraţiilor făcute de Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB care a dezvăluit că a pariat pe meciul echipei sale din Conference League, 0-2 cu danezii de la Nordsjaelland în returul turului 3 din preliminarii.

Reacţia lui MM Stoica: ”Gigi Becali nu a pariat. A fost o glumă!”

La o zi după eliminarea din Conference League, Gigi Becali a declarat că a pariat 20.000 de euro pe calificarea echipei sale, deşi regulamentele UEFA şi FRF o interzic.

Gigi Becali, patronul FCSB, riscă să fie amendat şi suspendat de Comisia de Disciplină a FRF, dacă se dovedeşte că a pariat pe meciul Nordsjaelland – FCSB 0-2.

MM Stoica a sărit în apărarea patronului şi a negat că Becali a pariat: ”A fost o glumă!”. 

”N-am primit inştiinţare! Nu a pus nimeni pariu, a fost o glumă. Dacă vreau să pariez pun pe cineva, păi ce? Ne pierdem vremea cu subiecte din ăstea. E seară de Champions League. Becali nu ştie să parieze. (n.r. ştia de cote, de bani) Hai să ne scoată din competiţie că a pariat cineva, hai, pe bune acum. Cum să fie penal aşa ceva?

(n.r. o să meargă Becali la comisie) Tu vorbeşti serios? Eu nu m-am dus la comisie când m-au chemat, cum că l-am jignit pe Vidican. Nu mă duc la comisii. N-a pariat Becali. Una e să zici că ai pariat, alta să pariezi”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

”Eu mă îndoiesc că a parit Becali. Nu are treabă!”, a conchis Florin Lovin. 

FRF a înştiinţat UEFA cu privirile la declaraţiile lui Gigi Becali

La câteva zile după declaraţiile lui Gigi Becali, FRF a înştiinţat UEFA cu privire la acţiunea pe care a dezvăluit-o patronul echipei din Bucureşti, scrie ProSport. Oficialii forului de conducere a fotbalului românesc sunt în contact permanent cu UEFA pentru a vedea ce decide forul continental.

Deşi nu figurează în acte ca oficial al FCSB, acesta este prins în prevederile regulamentelor, încadrându-se în definiţia din Regulamentul Disciplinar: ”alte persoane a căror apartenenţă la un club este de notorietate şi nu a fost contestată până la momentul săvârşirii unei abateri” (art 4), mai scrie sursa citată.

"Federaţia Română de Fotbal a luat act de declaraţiile făcute de domnul George Becali. Având în vedere că acestea fac referire la un meci disputat într-o competiţie organizată de UEFA, FRF se află în acest moment într-un dialog cu forul de la Nyon. Informaţii suplimentare vor fi comunicate imediat ce acestea vor fi disponibile", a transmis FRF, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: gigi becalimm stoicapariuriconference league 

viewscnt
Articole similare