Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF a reacţionat după ce Gigi Becali a ”solicitat” ca Octavian Popescu să primească minute la naţională: ”Am şi spus să nu ne grăbim cu el!”

FRF a reacţionat după ce Gigi Becali a ”solicitat” ca Octavian Popescu să primească minute la naţională: ”Am şi spus să nu ne grăbim cu el!”

FRF

Comentarii

FRF a reacţionat după ce patronul FCSB, Gigi Becali, a spus că vrea ca Octavian Popescu să primească multe minute la echipa naţională.

Octavian Popescu a avut evoluţii bune în acest sezon, iar în mai multe meciuri a fost decisiv pentru echipa antrenată de Toni Petrea. În urma acestor evoluţii, tânărul jucător a fost convocat în premieră la naţionala României. 

Patronul FCSB este fermecat de Tavi Popescu şi îşi doreşte să încaseze zeci de milioane pe perla lui. De asemenea, latifundiarul din Pipera a solicitat ca fotbalistul lui să prindă minute în tricoul primei reprezentative a României. 

După aceste declaraţii, FRF a reacţionat. Directorul tehnic al federaţiei, Mihai Stoichiţă, a spus că trebuie să avem răbdare cu Octavian Popescu pentru ca el să devină un jucător cu evoluţii constante. 

”Am şi spus să nu ne grăbim cu el!”

”Nu m-a surprins convocarea lui Tavi Popescu, extrem de talentat, constanţă îi trebuie, nimic altceva. E crud încă, un copilaş, trebuie să avem grijă de el, să îl creştem şi să îl facem mai bun decât e la ora actuală. Cei de la club trebuie să fie atenţi cum gestionează, e păcat să nu progreseze un astfel de talent. 

Faptul că a jucat şi când a avut momente mai slăbuţe, tot a fost în teren, e meritul celor de la FCSB că au avut încredere în el şi a ajuns la naţională. Am şi spus să nu ne grăbim cu el, că în momentul ăsta ne dorim noi mai mult decât el”, a spus Mihai Stoichiţă la PRO X

Potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com, Octavian Popescu este cotat la 1,9 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: frf-gigi becali-octavian popescu 

viewscnt
Articole similare