Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF, aproape de a bate palma cu selecţionerul dorit şi după EURO 2024: "Am vorbit cu el, am vorbit cu tatăl lui"

FRF, aproape de a bate palma cu selecţionerul dorit şi după EURO 2024: "Am vorbit cu el, am vorbit cu tatăl lui"

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoichiţă a vorbit la Orange Sport despre victoria obţinută de România, scor 3-0, în faţa Ucrainei, în primul meci al grupei E de la EURO 2024 şi a dezvăluit că Edward Iordănescu este foarte aproape de a-şi prelungi contractul cu FRF.

"Edi e un tip care a ştiut ce să facă, a avut parte de maturizarea acestor copii de la U21 şi de talentul şi valorea celor din generaţiile mai vechi, a ştiut să implementeze o stare de spirit foarte bună, să fie chiar radical în toate hotărârile pe care le-a luat, să fie respectat de jucători, respectul e atunci când jucătorii îşi dau viaţa pentru ideea implementată de antrenor.

(Va cere 100 de mii de euro în plus la salariu?) E treaba lui. N-ar fi mult dacă ar cere atât, dar voi staţi mai bine ca mine la matematică. Eu am terminat profilul uman. Eu cred că da, din ce am mai vorbit cu el, din ce am mai vorbit cu tatăl lui, cred că ne vom întoarce din Germania tot cu Edi selecţioner" , a declarat directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, la Orange Sport.

România - Ucraina 3-0

Naţionala de fotbal a României a debutat cu o victorie superbă la EURO 2024, găzduit de Germania, 3-0 (1-0) cu Ucraina, luni, pe Football Arena din Munchen, în Grupa E.

Tricolorii au reuşit o victorie istorică, a doua a lor la Campionatul European, la 24 de ani de la precedenta (3-2 cu Anglia), deşi porneau cu şansa a doua în acest meci.

tanciu a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului de către UEFA.

Luni are loc şi celălalt meci din grupă, Belgia - Slovacia (Frankfurt, 19:00). România va juca următoarele meciuri cu Belgia pe 22 iunie (Koln, 22:00) şi cu Slovacia pe 26 iunie (Frankfurt).

România - Ucraina 3-0 (1-0)
Au marcat:
Nicolae Stanciu (29), Răzvan Marin (53), Denis Drăguş (57)

România va juca următoarele meciuri cu Belgia, pe 22 iunie (Koln, 22:00), şi cu Slovacia, pe 26 iunie (Frankfurt).

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare