Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF are două nume pentru postul de selecţioner în cazul plecării lui Mirel Rădoi! Antrenorii sunt liberi de contract în acest moment

FRF are două nume pentru postul de selecţioner în cazul plecării lui Mirel Rădoi! Antrenorii sunt liberi de contract în acest moment

Echipa națională

Comentarii

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a anunţat numele celor doi antrenori, care l-ar putea înlocui pe selecţionerul Mirel Rădoi, în cazul unei plecări a acestuia.

Laurenţiu Reghecampf şi Marius Şumudică, pe lista FRF

Naţionala României începe cu Mirel Rădoi pe bancă în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, dar FRF ia în calcul două variante pentru postul de selecţioner, în cazul unei despărţiri de actualul antrenor. 

Marius Şumudică şi Laurenţiu Reghecampf, liberi de contract în acest moment, sunt antrenorii la care s-au gândit conducătorii fotbalului românesc: "În cazul în care va pleca Mirel în altă parte, probabil că va fi vorba şi de Laurenţiu, că e un antrenor care a confirmat şi care are valoare. O să se bată ei doi (n.r. - Şumudică şi Reghecampf) pentru postul ăsta, dar e concurenţă acolo. Avem antrenori şi în alte părţi ale globului, nu numai în România. Şi o să avem concurenţă mai mare", a declarat oficialul FRF. .

Mihai Stoichiţă a analizat şi situaţia de la Dinamo, unde Pablo Cortacero nu şi-a respectat promisiunile. De vină ar fi restanţe mai vechi: "Entuziasmul ăsta pe burta goală nu poate să ţină prea mult. Eu nu ştiu dacă problema la Dinamo este ţinerea acestei echipe. Dacă ar fi vorba numai de plata imediată a unor salarii sau ce cheltuieli mai sunt aici, poate nu ar fi probleme ca fanii să se descurce. Uite că ei găsesc tot felul de metode pentru a susţine momentul, prezentul. Dar eu am senzaţia că există nişte datorii din trecut, care pun nişte bile grele la picioarele celor care sunt la Dinamo.

Acum este sacrificiul sentimental făcut de mulţi dintre ei care iubesc Dinamo, poate sunt speranţe pentru un viitor mai bun, dar asta e situaţia la momentul actual şi la un moment dat o să se sature de situaţia asta de sărăcie", a mai spus Stoichiţă.  

Afla mai multe despre: frfmihai stoichitalaurentiu reghecampfmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare