Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF intervine în scandalurile dintre echipele din Liga I. Cum vrea Burleanu să-i pondereze pe patronii din fotbalul românesc

FRF intervine în scandalurile dintre echipele din Liga I. Cum vrea Burleanu să-i pondereze pe patronii din fotbalul românesc

FRF

Comentarii

Scandalurile de la distanţă iscate în ultima vreme între FCSB şi CFR l-au determinat pe Răzvan Burleanu să înfiinţeze o comisie specială care să monitorizeze ieşirile în decor.

"Vom adopta şi vom aplica sancţiuni foarte dure pentru toate derapajele care vor fi în tot spaţiul fotbalistic. Am văzut că nu se poate cu vorbă bună. Astfel, vom încerca, prin aceste comisii, să-i facem conştienţi pe toţi patronii că au o abordare greşită de foaret multe ori.

Şi, în acelaşi timp, toţi actorii să respecte aceleaşi reguli. Toţi cei care îşi doresc să avem un fotbal mai bun în afara terenului, noi îi vom susţine şi vom suţine acest demers. Preşedintele LPF va fi implicat, la fel ca patronii din Liga I, din Liga a II-a. Este o decizie luată de Adunarea Generală încă de anul trecut şi ne vom vedea pe 7 mai când avem şedinţa de Comitet Executiv" , a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: burleanufrffcsbcfr clujcomitetul executiv 

viewscnt
Articole similare