Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF l-a anunţat pe Edi Iordănescu ce are de gând după rezultatele slabe cu naţionala. Care e acum starea selecţionerului

FRF l-a anunţat pe Edi Iordănescu ce are de gând după rezultatele slabe cu naţionala. Care e acum starea selecţionerului

Echipa națională

Comentarii

Fratele lui Edi Iordănescu, Alexandru, a dezvăluit ce s-a întâmplat cu selecţionerul, după rezultatele slabe ale naţionalei.

Ce s-a întâmplat cu Edi Iordănescu după meciurile din Liga Naţiunilor

România e ultima în grupa din Liga Naţiunilor, cu trei înfrângeri din patru meciuri, şi cu şanse mari de a retrograda. 

În ciuda susţinerii primite din partea FRF, Iordănescu junior a fost afectat de cum a început mandatul său sub tricolor. 

Alexandru Iordănescu a dezvăluit care a fost starea selecţionerului imediat după rezultatele slabe, dar s-a arătat încrezător că Edward poate redresa situaţia. 

”Edi a fost destul de afectat. Este o fire însă foarte puternică. Se va ridica uşor-uşor şi se va apuca de treabă. Va face treabă bună. Se trag concluzii prea devreme. O echipă nu se formează de pe o zi pe alta, poate face treabă bună la naţională” a spus Alex Iordănescu.

Decizia luată de FRF în privinţa lui Edi Iordănescu

Mihai Stoichiţă a fost întrebat dacă încrederea faţă de Edi Iordănescu se întinde şi după finalul Ligii Naţiunilor, atunci când pentru România urmează preliminariile Campionatului European. Director tehnic a răspuns fără să ezite. 

"Bineînţeles că şi dincolo de aceste două meciuri. Am tot schimbat antrenori , am tot schimbat antrenor şi nu s-a întâmplat nimic. dacă schimbăm antrenori etapă de etapă şi competiţie de competiţie nu vom avea niciodată o stabilitate în organizarea jocului", a spus Mihai Stoichiţă pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: edi iordanescualexandru iordanescu 

viewscnt
Articole similare