Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Frustrarea lui Cătălin Ţîră, după ce Dinamo fost eliminată din Cupa României! ”Pot să vină 10 atacanţi!”

Frustrarea lui Cătălin Ţîră, după ce Dinamo fost eliminată din Cupa României! ”Pot să vină 10 atacanţi!”

Cupa României

Comentarii

FC Argeş a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Dinamo, calificându-se în sferturile de finală ale Cupei României.

Dinamo a deschis scorul în minutul 49 prin Ţîră. FC Argeş a întors scorul datorită lui Işfan, care a egalat în minutul 78, iar Dumitru a marcat la ultima fază şi a trimis-o pe FC Argeş în umătoarea faza a Cupei României. La finalul meciului, Cătilin Ţîră a fost supărat şi a scos în evidenţă că Dinamo a primit în mai multe meciuri gol în minutul 90. 

”Pot să vină 10 atacanţi!”

”Este al nu ştiu câtelea meci în care luăm gol în minutul 90. Nu ştiu ce se întâmplă, probabil este lipsă de concentrare, nu pot să îmi explic. Eu cred că am făcut o a doua repriză bună, părerea mea că am dominat în mare parte, după ce am marcat, am mai avut ocazii. 

A fost puţin neplăcut pentru mine la început, mă aşteptam să am mai multă încredere din partea dumnealui, însă totul este în regulă, pentru că m-a primit la echipă, îi mulţumesc pe această cale. Este un antrenor foarte bun în România şi nu numai. 

Îi mulţumesc că m-a băgat în echipă, că sunt alături de băieţi, că nu l-am făcut de râs şi că am marcat. Pot să vină 10 atacanţi, cel care marchează şi joacă bine, acela va fi în teren”, a spus Cătălin Ţîră, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: cupa româniei- dinamo-fc argeş-cupa româniei 

viewscnt
Articole similare