Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Frustrarea lui Edi Iordănescu la sfârşitul meciului cu Finlanda: ”Dacă aş avea asta! O să vorbim după meciul cu Bosnia!”

Frustrarea lui Edi Iordănescu la sfârşitul meciului cu Finlanda: ”Dacă aş avea asta! O să vorbim după meciul cu Bosnia!”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 1-1, cu selecţionata Finlandei, în penultima etapă a grupelor Ligii Naţiunilor. În celălalt meci din grupă, Bosnia şi Herţegovina a învins cu 1-0 Muntenegru. Echipa României ocupă în continuare ultimul loc în clasamentul grupei.

Edward Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale a României, a fost mulţumit de mentalitatea cu care tricolorii au abordat partida de la Helsinki, de vineri seara, cu Finlanda, scor 1-1. El spune că şi-ar dori să aibă mai mult timp cu echipa pentru a pregăti meciurile. 

”Dacă aş avea asta!”

”Am pregătit jocul pentru cele 3 puncte. Din păcate, perioada din iunie ne-a făcut să ne asumăm acest lucru. Am păstrat puncte fixe în jurul jucătorilor cu experienţă în jurul căreia vrem să construim. Nu am câştigat cele 3 puncte. Dar cred că am câştigat mentalitate pentru viitor. Am arătat că avem viitor. Am arătat că putem să jucăm fotbal. Am arătat că putem să producem rezultate. Asta ne dă speranţe. 

Cred că niciun jucător nu poate fi acuzat de lipsă de atitudine. Încerc să revigorez. Semnele sunt foarte bune. Dacă rezultatele erau puţin mai bune în vară, acum vorbeam altfel. Cred că putem să re ridicăm nivelul. Am avut foarte multă neşansă din momentul în care am venit. Trebuie să arătăm mult mai bine decât ce am arătat în iunie. 

Stanciu a avut impact imediat. A avut ocazii. Am simţit altă personalitate. În ceea ce mă priveşte, hai să aştetăm următorul joc. Ce vreau e să obţinem un rezultat pozitiv cu Bosnia.

Tragem linie şi facem o analiză. Mărturisesc că mi s-au făcut multe nedreptăţi. Nu consider firesc ca după două jocuri să se vorbească de dat afară. Cer încredere şi răbdare. Avem nevoie să ne regăsim spiritul şi mentalitatea. Îmi doresc să dau totul pentru echipa naţională. Dacă nu voi putea să demonstrez, echipa naţională contează mai mult decât mine.

Mă frustrează că nu am timp destul cu echipa. Dac aş avea mai mult timp, am putea să accelerăm progresul. Şi azi putea să producem un rezultat mai bun. Trebuie să dăm speranţe publicului”, a spus Edi Iordănescu, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: iordănescu-finlanda-românia 

viewscnt
Articole similare