Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fulham - Reading. Meci dezechilibrat în Championship

Fulham - Reading. Meci dezechilibrat în Championship

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Fulham - Reading Anglia 10.04.2018. Cel mai dezechilibrat meci al rundei intermediare din Championship se joacă la Londra.

Ponturi pariuri Fulham - Reading Anglia 10.04.2018

Este un meci extrem de important pentru Fulham, care luptă pentru a prinde unul din cele două locuri care asigură promovarea directă. Momentan, echipa este pe locul 3 în clasament, la două puncte în urma lui Cardiff City, dar şi cu un meci în plus disputat. De cealaltă parte, Reading este pe locul 19, cu cinci puncte peste zona retrogradării.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc şi deschide-ţi un cont chiar astăzi

Ponturi pariuri Fulham - Reading Anglia 10.04.2018

Echipa a profitat de eşecul din ultima etapă al lui Cardiff pentru a reduce la două puncte diferenţa făţă de locul de promovare directă. Formaţia de pe Craven Cottage vine după o serie de 15 meciuri fără înfrângere, în care a înregistrat 12 victorii şi 3 remize. Seria recentă este formată de trei victorii consecutive, în care echipa a marcat cinci goluri şi nu a primit niciunul.

Londonezii au pierdut doar 7 meciuri în această stagiune. Echipa lui Slavisa Jokanovic are al doilea cel mai bun atac din Championship, cu 71 de goluri marcate în 41 de meciuri. Doar liderul Wolverhampton s-a descurcat mai bine. Lupii au marcat cu trei goluri mai mult decât londonezii.

Fulham - Reading 1 @ 1.35

Afla mai multe despre: fulhamreadingchampionshipponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare