You are here:

Fulham se pregăteşte intens pentru startul noului sezon din Premier League. Trei transferuri importante pregătite de londonezi

Fulham se pregăteşte intens pentru startul noului sezon din Premier League. Trei transferuri importante pregătite de londonezi
Comentarii

Fulham a revenit în Premier League după doar un an petrecut în Championship şi pregăteşte acum trei mutări pe piaţa transferurilor pentru a rămâne în prima liga engleză.

Conform Sky Sports, documentele care atestă împrumutul lui Alphonso Areola, portarul celor de la PSG sunt în curs de finalizare. Cei de la Fulham stiu ca au existat interese mari din partea altor cluburi pentru portarul de 27 de ani, astfel că vor să oficializeze mutarea cat mai curând posibil.

Areola şi-a petrecut ultimul sezon în La Liga, alaturi de Real Madrid unde a jucat doar în 11 partide.

De asemenea, Fulham s-a înţeles cu Torino pentru împrumutul fostului fundaş de la Chelsea, Ola Aina. Acordul vine şi cu o opţiune de cumpărare pentru suma de 11 milioane de euro.

Aina a semnat cu Torino în vara lui 2019 în schimbul sumei de 9.8 milioane de euro. Sezonul 18/19 l-a petrecut tot în tricoul celor de la Torino.

În cele din urmă, Fulham a reuşit să ajungă la o înţelegere cu Lyon pentru transferul definitiv al internaţionalului olandez, Kenny Tete.

Kenny Tete a părasit-o pe Ajax în 2017 şi a semnat cu Lyon în schimbul sumei de 4 milioane de euro. Fundaşul a îmbrăcat tricoul celor de la Lyon în 80 de partide, a reuşit să înscrie o singură dată şi a oferit 9 pase decisive.

Afla mai multe despre: fulham 

viewscnt
Articole similare