Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fundaş de fier, dublu campion cu FCSB, cu "lupa" pe cuplul Dawa - Tamm: "Au greşit foarte mult, suferă". Dawa, şifonat

Fundaş de fier, dublu campion cu FCSB, cu "lupa" pe cuplul Dawa - Tamm: "Au greşit foarte mult, suferă". Dawa, şifonat

FCSB

Comentarii

Florin Gardoş (34 de ani), dublua campion al României cu FCSB şi fost jucător la Southampton, a analizat jocul cuplului de fundaşi centrali Dawa - Tamm, de la echipa "roş-albastră". Cel mai şifonat a ieşit camerunezul Dawa, căruia Gardoş i-a găsit multe carenţe în joc.

Cuplul Joonas Tamm - Joyskim Dawa a comis multe erori importante, care au costat-o pe FCSB în meciuri importante. Florin Gardoş, fundaş de fier la bază, consideră că Dawa e veriga slabă din apărarea fostei sale echipe, care n-a mai câştigat titlul de campioană în Liga 1 de opt ani.

Fundaş de fier, dublu campion cu FCSB, cu "lupa" pe cuplul Dawa - Tamm: "Au greşit foarte mult, suferă". Dawa, şifonat

Gardoş n-a putut trece cu vederea greşelile făcute de cuplul Dawa - Tamm şi a scos în evidenţă părţile negative din jocul fundaşului central din Camerun. Fostul campion al României a atras atenţia la poziţionarea deficitară a lui Dawa, despre care a spus că stă mereu cu mâna pe adversar.

”Sincer, au greşit foarte mult. În special Dawa. Are probleme, mai ales de poziţionare. Are şi în duelurile unu la unu. Are tendinţa aceasta de a sta mereu cu mâna pe adversari. Indiferent dacă este atacantul cu spatele la el sau dacă pierde duelul. El automat a pus mâna pe atacant. A făcut deja două penalty-uri, cel puţin, de când a venit la această echipă.

Când vorbeşti despre inteligenţa unui jucător, te referi la felul în care pasează. Iar el la acest aspect este deficitar.

Suferă la construcţie. Dar acest aspect se antrenează mai greu. Cel puţin la vârsta pe care o are el, nu poţi să-l mai faci să fie un jucător tehnic. Dar nici nu trebuie să facă neapărat treaba aceasta.

Mai gravă mi se pare poziţionarea, greşelile pe care le face la acest capitol. Ar trebui să avem faze pentru a explica. Pentru că sunt momente în care stă prea retras. Ori altele în care a ieşit în margine fără sens, căci golul tot din centru va veni. Iar dincolo de poziţionare, aşa cum am spus, felul în care gestionează duelurile unu la unu. Mult cu mâna pe adversar. E agresiv, dar riscă foarte mult, cu intervenţii în careu. Ar trebui să fie mai cumpătat”, a spus Florin Gardoş, conform Fanatik.

Afla mai multe despre: joonas tammfcsbjoonas tammfundasiflorin gardos 

viewscnt
Articole similare