Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fundaşii Universităţii Craiova l-au scos din sărite: ”I-aş da afară pe toţi! Niciunul nu e fotbalist”

Fundaşii Universităţii Craiova l-au scos din sărite: ”I-aş da afară pe toţi! Niciunul nu e fotbalist”

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova mai bifează un sezon dificil de Superligă, cu probleme mari în defensivă. A încasat 33 de goluri în 26 de partide, o contraperformanţă îngrijorătoare.

Fostul şef de la Liga Profesionistă de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat că, dacă ar fi fost şef la Universitatea, i-ar fi dat afară pe toţi fundaşii oltenilor.

Dumitru Dragomir: ”Sunt rari oamenii care ştiu să facă echipe şi loturi”

”Nea” Mitică a fost dezamăgit mai ales de fundaşii centrali. Oltenii îi au acea poziţie pe Raul Silva, Gjoko Zajkov, Denil Maldonado, Juraj Badelj şi Karlo Tomasec. 

Niciunul dintre aceştia nu a reuşit să arate constanţă în evoluţii. Aşa că antrenorul Ivaylo Petev a fost obligat să-l retragă din nou ca fundaş central, din mijlocaş închizător, pe Vladimir Screciu.

Singurul care scăpat de criticile lui Dumitru Dragomir a fost Mihai Căpăţână, fotbalist care poate acoperi patru posturi la nevoie: fundaş dreapta, fundaş stânga, mijlocaş central, mijlocaş dreapta.

  • În acest moment, Universitatea Craiova este doar pe locul 5, cu 39 de puncte, dar şi cu un joc mai puţin decât echipele din faţă.

Prea multe modificări pe posturi acolo. Bine, nici n-au. Niciunul nu e bun. Pe toţi i-aş da afară. A jucat fundaş central cu Screciu.

Sunt rari oamenii care ştiu să facă echipe şi loturi. Căpăţînă a jucat pe patru posturi în ultimele patru meciuri, dar asta înseamnă că are valoare.

Eu o spun acum: e cel mai bun fundaş dreapta din România, dacă îl lasă să joace măcar două jocuri unul după altul. Dau scris, direct la echipa naţională titular joacă.

Ascultă-mă ce îţi spun. Dacă îl lasă trei jocuri legate şi nu se duce la echipa naţională pe postul ăsta să nu îmi ziceţi Dragomir.

Iar fundaşii centrali de la Craiova, toţi, niciunul nu e fotbalist. Degeaba. Ce e asta numai viteza întâi şi a doua? Hai mă, lasă-mă.

Da, e fotbalist. Dar lângă el trebuie să aducă unul mai magaoaie, mai înalt aşa. Mai pe viteză”. ”, a declarat fostul şef al LPF, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirzajkovsilvamaldonado 

viewscnt
Articole similare