Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fundaşul dorit de Gigi Becali la FCSB, criticat! Iulian Miu: "Greşeşte decisiv, e greu de înţeles" | EXCLUSIV

Fundaşul dorit de Gigi Becali la FCSB, criticat! Iulian Miu: "Greşeşte decisiv, e greu de înţeles" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Branislav Ninaj (27 de ani), fundaşul lui Sepsi dorit de FCSB, a greşit la golul marcat de FC Argeş (1-1, la Piteşti), iar faza a fost analizată în studioul Telekom Sport de Iulian Miu.

Fundaşul dorit de Gigi Becali la FCSB, criticat: "Greşeşte decisiv, e greu de înţeles"

FC Argeş şi Sepsi au remizat, scor 1-1 la Piteşti, în etapa 20-a din Liga 1, iar în evidenţă a ieşit fundaşul dorit de Gigi Becali la FCSB. În mod negativ, din păcate pentru el. Branislav Ninaj a făcut o greşeală de începător la golul marcat de Ionuţ Şerban, în minutul 2.

Ninaj s-a întors cu spatele când Şerban s-a făcut că trage, astfel că fundaşul a fost fentat şi jucătorul Argeşului a marcat. Prezent în studioul Telekom Sport, Iulian Miu, fundaş ce meserie, l-a criticat pe Ninaj şi a explicat că greşeşte decisiv la golul încasat de echipa sa.

"E greu de înţeles greşeala, greşesc chiar doi jucători dacă ne uităm. El dintr-o fentă scoate doi fundaşi centrali din joc prea uşor. Te întorci cu spatele... Ninaj se întoarce cu spatele. Dacă vezi că vine Mitrea, tu trebuie să iei adâncime, dar el se întoarce cu spatele. Sunt nişte greşeli mari de tot, în special Ninaj greşeşte decisiv. El trebuie să se retragă un pic", a spus Iulian Miu, la Telekom Sport.

Branislav Ninaj, pe lista de transferuri a FCSB

Gigi Becali este dispus să plătească 200 de mii de euro pentru fundaşul central slovac şi să dea şi un jucător la schimb. Intrat de mult în dizgraţia patronului, Iulian Cristea este fotbalistul pe care roş-albaştrii sunt dispuşi să-l lase să plece la Sepsi pentru a-l aduce pe Ninaj.

Ninaj este un fundaş central pe placul lui Gigi Becali, cu o înălţime de 1.91 m, şi este obişnuit şi cu presiunea unei curse pentru titlu. Fotbalistul slovac are trei trofee cucerite în carieră, toate în ţara sa natală alături de Slovan Bratislava, două titluri de campion şi o Cupă.

Afla mai multe despre: gigi becalibranislav ninajiulian miusepsigresealavideo 

viewscnt
Articole similare