Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Balint, intervenţie abruptă după ce FCSB a primit acces în Ghencea: "Sunt doar chiriaşi. Asta nu e Steaua!

Gabi Balint, intervenţie abruptă după ce FCSB a primit acces în Ghencea: "Sunt doar chiriaşi. Asta nu e Steaua!

FCSB

Comentarii

FCSB a primit acces pe stadionul Steaua, o dorinţă mai veche a echipei lui Gigi Becali îndeplinită în cele din urmă prin ajutorul lui Marcel Ciolacu. Vestea că FCSB va juca în Ghencea a provocat multe reacţii, iar Gabi Balint (60 de ani) a fost ferm.

Gabi Balint, fostul mare atacant câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, şi-a spus părerea sinceră în legătură cu faptul că FCSB va putea juca pe Ghencea derby-ul din Superligă cu Dinamo, din etapa a doua a noului sezon.

Gabi Balint, intervenţie abruptă după ce FCSB a primit acces în Ghencea: "Sunt doar chiriaşi. Asta nu e Steaua!"

Meciul FCSB - Dinamo se va juca pe stadionul Steaua, în etapa a doua din Superligă, după ce Ministrul Apărării, Angel Tîlvar, a semnat şi şi-a dat acceptul pentru primirea echipei lui Gigi Becali pe arena din Bulevardul Ghencea.

Fostul atacant nu vede, însă, cu ochi buni decizia luată "de sus" şi nu crede că faptul că FCSB a primit acces pe stadionul Steaua va schimba opinia suporterilor Clubului Sportiv al Armatei.

„E o decizie care s-a luat mult prea repede într-o situaţie atât de delicată, fără a cere părerea părţilor implicate. Acestă hotărâre are sprijin politic şi, practic, va fi pusă în aplicare la ordin. Nimeni nu a fost consultat, nu a fost ascultată nicio voce din clubul CSA Steaua. Poate că era inevitabil să se întâmple acest lucru, pentru că e un stadion făcut din bani publici, dar cred că atât timp cât FCSB şi CSA Steaua sunt în litigiu nu este deloc inspirat ca echipa lui Gigi Becali să fie primită în Ghencea.

Oricum, statutul FCSB-ului în Ghencea va fi de simplu chiriaş aşa cum a fost la Giurgiu, Buzău sau Târgovişte. Chiar dacă va mai juca un meci sau două acolo, FCSB-ul va rămâne doar chiriaş în Ghencea la fel ca şi Dinamo sau poate Rapid, dacă cele două cluburi vor dori să închirieze stadionul”, a declarat Gabi Balint, conform playsport.ro.

Afla mai multe despre: gabi balintfcsbsteauastadionul steaua 

viewscnt
Articole similare