You are here:

Gabi Iancu SAVUROS: ”Dacă puneai mâna pe el...cădea. Că e cât o vrăbiuţă, a primit mereu fault!”

Gabi Iancu SAVUROS: ”Dacă puneai mâna pe el...cădea. Că e cât o vrăbiuţă, a primit mereu fault!”

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a II-a a play-out-ului Ligii I.

Gabi Iancu a marcat golul de 2-2 din lovitură de la 11 metri. A fost reuşita prin care Viitorul a reuşit să egaleze o Academica Clinceni care jucase foarte bine până atunci. Rivaldinho a adus victoria formaţiei lui Gică Hagi în minutul 78, după ce a împins în plasă mingea respinsă înfaţă de Santos la un şut al lui Munteanu.

Fostul jucător al FCSB-ului, Gabriel Iancu a avut puterea să glumească după intensul meci disputat de echipa sa la Clinceni. El şi-a îndreptat tunurile spre arbitrajul centralului Lucian Rusandu: ”Mi s-a părut că tot meciul a dat faulturi. Un penalty se vede mai uşor, dar faulturile mici, nu. Merloi dacă puneai mâna pe el, aşa, cădea, că e cât o vrăbiuţă şi i s-a dat fault non stop” a mărturisit Iancu, după meci.

”O perioadă grea pentru noi, un meci foarte dificil, cu o echipă de jos, din clasament, care joacă foarte bine, mai ales acasă, nu suntem obişnuiţi să jucăm la ora asta şi a fost o victorie foarte muncită. Sper cu acest meci, cu această victorie să revenim la jocul nostru şi acum nu mai contează că suntem în play out, ne-am adaptat, spun eu, mental în primul rând şi sper să vină victoriile, să nu mai pierdem puncte deloc. Eşti pe primul loc în clasamentul golgheterilor, la egalitate cu Alibec şi Coman, te gândeşti şi la acest titlu? Acum că am marcat atâtea goluri, mă gândesc, vă daţi seama, dar în primul rând vreau ca echipa mea să câştige. Sunt sigur că dacă vom juca un fotbal foarte bun cu siguranţă voi marca şi eu” a mai spus Iancu, la finalul partidei Academica - Viitorul 2-3.

Afla mai multe despre: gabi iancumerloi 

viewscnt
Articole similare