Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş a fost ofertat de Dinamo! Reacţia fostului internaţional român

Gabi Tamaş a fost ofertat de Dinamo! Reacţia fostului internaţional român

Dinamo București

Comentarii

Fostul internaţional Gabi Tamaş (40 de ani) a fost ofertat de către şefii lui Dinamo!

Potrivit informaţiilor oferite de iamsport.ro, Gabi Tamaş se află în negocieri avansate cu şefii lui Dinamo, care i-au promis funcţia de director sportiv.

Gabi Tamaş, dorit la Dinamo!

La câteva luni de la retragerea din activitate, Gabi Tamaş s-ar putea întoarce în fotbal, însă nu pe gazon, ci la tribuna oficială.

Dinamoviştii îl doresc în funcţia de director sportiv,  poziţie rămasă liberă după plecarea lui Gabriel Glăvan.

Sursa citată anunţă că negocierile sunt într-o fază avansată. Cu toate acestea, Gabi Tamaş a evitat să confirme informaşia, însă a recunoscut că este prieten cu Andrei Nicolescu, administratorul special al celor de la Dinamo.

Nu vreau să comentez acest subiect. Am o relaţie foarte strânsă de prietenie cu Andrei Nicolescu şi nu ştiu ce va fi în viitor”, a declarat Gabriel Tamaş, pentru sursa citată.

Cristi Pulhac: "Îl vedeam să ajungă la Manchester United"

Gabriel Tamaş a bifat 67 de meciuri în naţionala României, cu prezenţe la EURO 2006, dar şi cu meciuri pentru formaţii importante din Europa, precum Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom sau Watford.

Fostul său coleg de la Dinamo, Cristi Pulhac, este de părere că, la talentul pe care îl avea, Gabi Tamaş ar fi trebuit să ajungă la Manchester United.

"Putea mai mult, a recunoscut-o şi el. Îl vedeam să ajungă la Manchester United.  A jucat în Franţa, campionat foarte greu.

Tamaş e unul dintrei cei mai talentaţi fundaşi centrali pe care i-am avut" a declarat Cristi Pulhac la emisiunea Sport Report.

Afla mai multe despre: gabi tamasandrei nicolescudinamo 

viewscnt
Articole similare