Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş este aşteptat la Voluntari! Ioan Andone nu îşi face probleme: „S-a schimbat. Nu este la fel de aventurier” + Ce spune despre greşelile fundaşului din trecut

Gabi Tamaş este aşteptat la Voluntari! Ioan Andone nu îşi face probleme: „S-a schimbat. Nu este la fel de aventurier” + Ce spune despre greşelile fundaşului din trecut

Superliga

Comentarii

Gabi Tamaş (37 de ani) este aşteptat la FC Voluntari, echipă care trece printr-un moment nefavorabil şi a ajuns pe penultimul loc în clasament, cu doar 17 puncte.

Tamaş, conform celor spuse de Ioan Andone, patronul ilfovenilor, ar fi soluţia perfectă din defensivă pentru dezastrul de la Voluntari. Ilfovenii au a doua cea mai slabă apărare din Liga 1, cu 36 de goluri încasate în 21 de partide, cu o medie de 1,7 pe meci.

Noi avem nevoie de Gabi Tamaş. Avem probleme mari în apărare, suntem echipa, după Poli Iasi, care luăm mai multe goluri. Nu poţi să îţi propui mari lucruri dacă ai probleme în apărare. Obiectivul nostru este să terminăm mai sus de locul 11, locul pe care am terminat sezonul trecut. În atac poţi să împrovizezi. Dar în defensivă nu, acolo ai nevoie de jucători cu experienţă. Bogdan Andone a terminat pe locul 3 la Astr cu Gabi Tamaş. Îl ştie foarte bine. Eu am mai lucrat cu el şi vorbim. Eu sper să ieşim din zona asta periculoasă, unde ne aflăm. Acum sunt mai multe meciuri ca anul trecut, lucruri s-au modificat, trebuie să ai un lot numeros, pentru că se joacă foarte des. Trebuie jucători cu experienţă, de asta noi îl vrem pe Gabi Tamaş. Trebuie jucători, ca el, care au trecut prin meciuri grele. Eu din ce ştiu, şi ştiu destul de bine, Tamaş a făcut cu Universitatea Cluj un cantonament la Mogoşoaia şi l-a făcut foarte bine. La vârsta lui a făcut un cantonament foarte bun. Este în formă. La vârsta lui el deja ştie cum să îi dirijeze pe alţi în teren etc”, a declarat Ioan Andone, în direct la PRO X.

Întrebat dacă Tamaş ar mai putea avea probleme de comportament, cum a avut în nenumărate rânduri în trecut, Andone a mărturisit: „Nu, nu.. Deja are o anumită vârstă, nu cred că este la fel de aventurier. Se gândeşte poate la antrenorat, are planuri de viitor. E o altă perioadă acum pentru el. Îl cunosc. Oricum el dacă nu avea probleme respective în trecut, putea lejer să joace la o echipă bună din vest. El ştie că a făcut o greşeală mare când a plecat din Anglia”.

Tamaş mai are doar 6 luni de contract cu Universitatea Cluj, formaţie din Liga a 2-a. Până să-l aducă pe fostul fundaş de la Dinamo şi FCSB, FC Voluntari s-a întărit cu un alt fost dinamovist: Ivan Pesic.

Afla mai multe despre: gabi tamas 

viewscnt
Articole similare