Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş şi-a pus în cap fanii Petrolului după plângerea penală făcută lui Nae Constantin: ”A invitat întreaga echipă să fie martora show-ului sinistru!”

Gabi Tamaş şi-a pus în cap fanii Petrolului după plângerea penală făcută lui Nae Constantin: ”A invitat întreaga echipă să fie martora show-ului sinistru!”

Petrolul

Comentarii

Continuă scandalul dintre Gabi Tamaş şi clubul Petrolul Ploieşti.

Gabi Tamaş şi-a pus în cap fanii Petrolului după plângerea penală făcută lui Nae Constantin: ”A invitat întreaga echipă să fie martora show-ului sinistru!”

Gabi Tamaş îşi caută dreptatea în instanţă, după ce fostul său antrenor de la Petrolul Ploieşti, Nae Constantin, l-a înregistrat fără să ştie. Din cauza scandalului, fundaşul central a reziliat contractul cu prahovenii.

Au fost zile de foc la Petrolul Ploieşti, între Gabi Tamaş şi Nae Constantin. Antrenorul l-a înregistrat pe fotbalist în timp îi înjură pe fani şi pe conducătorii clubului, iar înregistrarea a fost făcută public în presă, după ce a ajuns pe mâna suporterilor din peluză. 

La câteva săptămâni distanţă, Gabi Tamaş i-a făcut plângere penală lui Nae Constantin. Veteranul din teren acuză că a fost înregistrat fără acordul său, iar prin avocatul său a întocmit plângerea penală, unde Nae Constantin are statutul de pârât. 

Fanii Petrolului au replicat printr-un comunicat dur postat pe contul de Facebook în care îl atacau pe jucător pentru decizia pe care a luat-o.

„ADGA a luat la cunoştinţă cu surprindere şi cu iritare de Plângerea Penală făcută de fostul jucător al Petrolului Gabriel (zis Gabi) Tamaş împotriva antrenorului Nae Constantin. 

Gestul ni se pare total neinspirat (pentru a nu spune mai mult) venind din partea cuiva care a iniţiat o convorbire ce s-a dorit a fi publică încă din momentul iniţierii, telefonul fiind pus pe speaker şi aşezat în mijlocul unui grup de aproximativ 10 persoane, printre care şi 7-8 jucători ai Petrolului, invitaţi chiar de Tamaş pentru a fi martori la convorbirea respectivă.

Odată interlocutorul răspunzând la apel, Tamaş nu i-a făcut cunoscut caracterul public al discuţiei, pentru că la ea participau, cel puţin de partea lui Tamaş, mai multe persoane, invitate de acesta la o terasă publică, în acest scop.

Cum poate Tamaş să acuze acum ca i-a fost adusă atingere vieţii sale private, când el însuşi a invitat cu acel prilej întreaga echipă să fie martora acestui show sinistru pus în operă de el?

ADGA îşi reafirmă sprijinul total şi necondiţionat faţă de antrenorul Nae Constantin, un om care a demonstrat şi demonstrează încontinuu, atât ca jucător, cât şi ca tehnician, un ataşament real faţă de culorile galben-albastre, şi îi urează fostului jucător Gabriel (zis Gabi) Tamaş să găsească o utilizare mai nobilă pentru banii câştigaţi la Petrolul decât plata fără sens a unor servicii juridice.

I se va demonstra, încă o dată în viaţă, că nu mor caii când vor câinii.

În numele celor 50.000 de suporteri care nu vor fi niciodată acoperiţi de cei 100.000 de prieteni ai lui Tamaş,

Asociaţia Diaspora Galben-Albastră”, se arată în comunicat. 

Afla mai multe despre: gabi tamaspetrolul 

viewscnt
Articole similare