Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş, sincer după ce Petrolul a fost învinsă de UTA: ”Anul ăsta tot pe diesel suntem!”

Gabi Tamaş, sincer după ce Petrolul a fost învinsă de UTA: ”Anul ăsta tot pe diesel suntem!”

Petrolul

Comentarii

Echipa UTA Arad a câştigat, scor 2-0 (1-0), meciul susţinut luni în compania formaţiei Petrolul Ploieşti, în etapa a doua a Superligii.

UTA Arad a deschis scorul în minutul 11, când portarul ploieştean Avram a respins greşit un balon, iar Miculescu a înscris din careu. Acelaşi Miculescu a reuşit dubla în minutul 69, când l-a învins pe Avram cu un şut de la marginea careului.

Chiar dacă Petrolul a pierdut, Gabi Tamaş a spus că este mulţumit de jocul echipei sale. Totuşi, experimentatul fundaş a precizat că Petrolul trebuie să joace pentru puncte, ci nu pentru a face spectacol. 

”Anul ăsta tot pe diesel suntem!”

”O seară tristă pentru noi. Suntem supăraţi. Să zicem că per ansamblu suntem puţin mulţumiţi de joc, dar punctele sunt la ei. Două şuturi, două goluri. S-a văzut că au maturitate, noi suntem o echipă nou promovată.

Nu e un capăt de ţară. O luăm pas cu pas şi până la final sper că vom reuşi. Am avut faze la poartă, ne-am mişcat bine, dar punctele sunt la ei. Trebuie să începem să jucăm pragmatic, trebuie să jucăm la puncte. Punctele aduc puncte şi punctele te menţin în Liga 1. Nu trebuie să facem spectacol, facem spectacol şi retrogradăm.

Ăsta e lotul în momentul de faţă, trebuie să uităm, de mâine e o nouă zi, punem osul la muncă şi ne aşteaptă un nou meci. Anul ăsta tot pe diesel suntem”, a transmis Gabi Tamaş la finalul meciului.

Afla mai multe despre: petrolul-uta-tamaş 

viewscnt
Articole similare