Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabriel David a cedat nervos la interviu după Petrolul - Botoşani 2-1: „Arbitrul şi-a bătut joc de noi! Eu n-am văzut un ban de nu ştiu cât timp”

Gabriel David a cedat nervos la interviu după Petrolul - Botoşani 2-1: „Arbitrul şi-a bătut joc de noi! Eu n-am văzut un ban de nu ştiu cât timp”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a suferit o nouă înfrângere în Superligă, scor 1-2 cu Petrolul Ploieşti.

Gabriel David a răbufnit la interviu după Petrolul - Botoşani 2-1: „Arbitrul şi-a bătut joc de noi! Eu n-am văzut un ban de nu ştiu cât timp”

Gabriel David, mijlocaşul echipei moldovene, a vorbit la finalul meciului despre deciziile luate de „centralul” Flueran. Puştiul celor de la FC Botoşani a răbufnit la interviu, unde cu greu şi-a stăpânit emoţiile. Petrolul a deschis scorul în minutul 51 dintr-o lovitură liberă dictată în urma unui henţ inexistent chiar la David.

„Arbitrul şi-a bătut joc de noi. El se duce acasă liniştit, dar eu n-am văzut un ban de nu ştiu cât timp, nu am luat o primă de joc de nu ştiu cât timp. M-am dus la el să-i cer o explicaţie şi mi-a zis să plec de acolo că-mi da cartonaş galben.

Nu mai am ce să spun, noi suntem aici şi încercăm să o scoatem la capăt. Noi împotriva tuturor. Îmi pare rău, nici nu ştiu ce să mai spun, îmi pare rău, dar nu mai pot să vorbesc, o seară bună”, a fost reacţia tânărului fotbalist de la FC Botoşani.

Afla mai multe despre: fc botosanisuperligapetrolul 

viewscnt
Articole similare