Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabriel Enache a fost exclus din lot după ce-a făcut comentarii odată cu transferul lui Romario Benzar!

Gabriel Enache a fost exclus din lot după ce-a făcut comentarii odată cu transferul lui Romario Benzar!

FCSB

Comentarii

Patronul FCSB a afirmat că Gabriel Enache va ajunge la echipa a doua după ce s-a arătat nemulţumit că FCSB a transferat un alt fundaş dreapta, pe Romario Benzar.

"Atât de mulţi nervi aveam pe ăla, pe Enache, că i-am dat mesaj (n.r. - lui Mihai Stoica, la meciul cu FC Viitorul). Numai mingi lungi, nu a urcat o dată. E el supărat, el, Enache, că de ce a venit Benzar. <Ce, mă, mă băgaţi pe mine acum că nu-l băgaţi pe Benzar?> Sau cam aşa ceva. <Lasă, mă, că o să stai tu la echipa a treia, la Divizia C şi o să vină Pleaşcă rezerva lui Benzar> O să vadă el. Nu-i convenea rezervă şi acum nu o să fie nici rezervă. Pleaşcă nu e pe lista UEFA, dar nici Enache nu va fi", a declarat patronul vicecampioanei.

Mai mult,  FCSB l-a transferat pe mijlocaşul macedonean Mihailo Mitrov, 22 de ani, care a evoluat la echipe din ligile inferioare din ţara sa natală. Becali spune că jucătorul va evolua la echipa a doua şi că a fost transferat la iniţiativa unui nepot de-ai lui.

"L-am luat la echipa a doua că e machedon. L-am luat pentru şase luni şi dacă face faţă după aia va veni la echipa I. Salariul e de 500 de euro pe lună. L-a luat nepotu-meu, şi-a făcut el mendrele. Că trebuie să-l mai las şi pe el să-şi facă mendrele", a declarat Becali.

Afla mai multe despre: gigi becaliscandaldeclaratiigabriel enacheexcludereromario benzarliga cliga 3 

viewscnt
Articole similare