Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabriel Jesus pleacă de la Manchester City la o rivală din Premier League. Negocierile, avansate

Gabriel Jesus pleacă de la Manchester City la o rivală din Premier League. Negocierile, avansate

Manchester City

Comentarii

Gabriel Jesus (25 de ani) pleacă de la Manchester City la o rivală din Premier League, în această vară. Arsenal îl vrea pe atacantul brazilian, care nu prinde atât de multe minute pe cât şi-ar dori la Manchester City, Pep Guardiola având alte opţiuni şi schimbându-i postul.

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, care i-a fost secund lui Pep Guardiola, îl vrea pe Gabriel Jesus pe Emirates Stadium. Cele două cluburi s-au pus la masa negocierilor, iar transferul atacantului brazilian la Arsenal este foarte aproape de realizare.

Gabriel Jesus pleacă de la Manchester City la o rivală din Premier League. Negocierile, avansate

Potrivit Goal, Arsenal a făcut deja o ofertă oficială de 30 de milioane de lire pentru transferul lui Gabriel Jesus. Brazilianul a fost şi pe lista lui Real Madrid, unde l-a dorit Carlo Ancelotti, însă pe "Bernabeu" urma să fie doar un jucător de lot şi nu titular indiscutabil aşa cum îşi doreşte.

Gabriel Jesus este forţat să-şi găsească o altă echipă, iar Arsenal e foarte aproape de a obţine semnătura sa, mai ales după ce Manchester City i-a transferat pe Julian Alvarez şi Erling Haaland (ambii 21 de ani).

Gabriel Jesus, câştigător al aurului olimpic cu Brazilia, a jucat 2570 de minute în 41 de meciuri din toate competiţiile sezonului trecut la Manchester City, timp în care a marcat de 13 ori şi a pasat decisiv de 12. În ianuarie 2017, Manchester City l-a transferat pe Gabeiel Jesus de la Palmeiras, din Brazilia.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Gabriel Jesus în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gabriel jesusarsenalmanchester citytransfernegocieri 

viewscnt
Articole similare