Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabriel Oprea neagă că are legătură cu numirea lui Edi Iordănescu la Pandurii: "Este regretabil ce se întâmplă" + Cum răspunde la acuzaţiile lui Condescu

Gabriel Oprea neagă că are legătură cu numirea lui Edi Iordănescu la Pandurii: "Este regretabil ce se întâmplă" + Cum răspunde la acuzaţiile lui Condescu

Echipa națională

Comentarii

Marin Condescu, fostul preşedinte al celor de la Pandurii Tg. Jiu, a făcut acuzaţii grave la adresa lui Edi Iordănescu. Acesta susţine că Iordănescu Jr ar fi fost impus politic la prima sa experienţă ca antrenor principal la nivel înalt!

Gabriel Oprea neagă că are legătură cu numirea lui Edi Iordănescu la Pandurii: "Este regretabil se se întâmplă"

Cutremur în fotbalul românesc. Azi a apărut o scrioare de a lui Marin Condescu, fostul preşedinte al celor de la Pandurii Tg. Jiu, care a agitat profund apele.

Acesta a dat publicităţii o scrisoare deschisă, adresată lui Gabriel Oprea, fost ministru de interne, unde a dezvăluit că Edi Iordănescu a fost pus antrenor la Pandurii, în 2015, la cererea fostului lider UNPR! 

Gabriel Oprea neagă tot ce a spus Marian Condescu şi a publicat un comunicat de presă. Oprea îi ia apărarea lui Iordănescu Jr, noul selecţioner al României. 

"În legătură cu articolele de presă care au preluat afirmaţiile făcute de domnul Marin Condescu la adresa mea şi a domnului Edward Iordănescu, fac următoarele precizări:

Afirmaţiile domnului Condescu nu au nicio legătură cu realitatea şi, ca atare, le resping. 

Nu am decis sau influenţat numirea lui Edi Iordănescu în poziţia de antrenor la Pandurii Târgu-Jiu şi nici cu desemnarea sa ca selecţioner al naţionalei României nu am nicio legătură.

Între familia mea şi familia Iordănescu există o relaţie veche de prietenie, dar de aici şi până la afirmaţiile denigratoare ale domnului Condescu este cale lungă.

Este regretabil că, în anul 2022, un tânăr antrenor, cu o carieră frumoasă, care îşi pune toată experienţa şi tot sufletul în slujba echipei de fotbal a României, este jignit astfel. 

Este regretabil, de asemenea, că cineva îşi permite să aducă, astăzi, un astfel de afront fotbalului românesc şi echipei naţionale de fotbal.

În final, consider că nu trebuie amenstecate interesele personale ale unora sau altora cu bunul mers al echipei de fotbal a României. Naţionala României are nevoie de un selecţioner bun, aşa cum este Edward Iordănescu, are nevoie de un spirit şi un moral bun şi are nevoie de susţinerea noastră, a tuturor, pentru a face performanţă. Să-i sprijinim, aşadar, pe fotbalişti şi pe antrenorul lor, cu toate forţele", se arată în comunicatul de presă scris de Gabriel Oprea, preşedintele UMPMV.

Edi Iordănescu a fost antrenorul echipei Pandurii Tg. Jiu în perioada 2014-2016. 
 

Afla mai multe despre: nationala romanieiedi iordanescumarin codescugabriel oprea 

viewscnt
Articole similare