Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gafa comisă de Dinamo după ce s-a înţeles cu Adrian Mutu pentru postul de antrenor! Informaţii de ultimă oră

Gafa comisă de Dinamo după ce s-a înţeles cu Adrian Mutu pentru postul de antrenor! Informaţii de ultimă oră

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti e în căutarea unui nou antrenor, după ce l-a dat la o parte pe Dario Bonetti şi l-a pus interimar pe Sorin Colceag. O parte a conducerii "câinilor" s-ar fi înţeles cu antrenorul de la U Craiova 1948, Adrian Mutu, care şi-ar fi dat acordul să vină în "Ştefan cel Mare".

Dinamo are de gestionat o situaţie dificilă. Deşi Dario Bonetti a fost îndepărtat, italianul nu a semnat rezilierea contractului şi a amânat să se vadă cu administratorul special Iuliu Mureşan. În tot acest timp a apărut varianta Mircea Rednic, dar câţiva conducători au continuat discuţiile şi cu alţi tehnicieni şi au ajuns la Adrian Mutu, care are o situaţie grea la echipa din Oltenia. 

Adrian Mutu s-ar fi înţeles cu Dinamo pentru a deveni antrenorul echipei

Două nume-cheie din conducerea alb-roşiilor, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, şi cu Iuliu Mureşan, administratorul special, l-ar fi convins pe fostul atacant al naţionalei, anunţă ProSport. În tot acest timp, cel care susţine financiar clubul Dinamo, Nicolae Badea, a insistat pentru venirea lui Mircea Rednic. 

Sunt zile decisive în club, unde şefii îşi doresc să se impună prin influenţa pe care o au. Rămâne de văzut ce se va întâmpla şi cu Dario Bonetti, antrenorul din acte al lui Dinamo, care e aşteptat la Bucureşti pentru a semna rezilierea amiabilă. 

În Liga 1, Dinamo şi U Craiova 1948 stau slab. Alb-roşii sunt pe locul 15, cu şase puncte, în timp ce oltenii antrenaţi de Adrian Mutu sunt pe 13, cu opt puncte, iar clubul patronat de Adrian Mititelu a anunţat, deja, că nu are de gând să facă schimbări la nivelul băncii tehnice. 

Reacţie fermă în privinţa venirii lui Adrian Mutu la Dinamo Bucureşti

În urmă cu câteva zile, dinamovistul Florin Răducioiu a afirmat că varianta Adrian Mutu la Dinamo ar fi o soluţie greşită. El consideră că lipsa de experienţă a "Briliantului" nu va remedia situaţia sportivă din "Ştefan cel Mare". 

”Nu ştiu dacă Adi Mutu ar fi profilul de antrenor al lui Dinamo în momentul de faţă, am anumite dubii în privinţa lui. Încurajez foştii mari jucători ai României să devină antrenori. E un mare antrenor, n-a demonstrat încă nimic.

Sunt ferm convins că Dinamo are nevoie de un antrenor cu experienţă, pentru că sunt jucători foarte tineri şi au nevoie de un foarte bun psiholog. Nu cred că Mutu poate fi soluţia ideală pentru a scoate pe Dinamo din această perioadă foarte grea, a declarat Răducioiu, pentru Telekom Sport, despre posibilitatea ca Adrian Mutu să ajungă la Dinamo. 

Afla mai multe despre: dario bonettiadrian mutudinamo bucurestiu craiova 1948adrian mutuadi mutu antrenor dinamoadrian mutuiuliu muresan 

viewscnt
Articole similare