Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gafa pe care FCSB a făcut-o în cazul lui Cristi Bălgrădean: ”Şi eu aş fi făcut la fel în locul lui Pufi”. EXCLUSIV

Gafa pe care FCSB a făcut-o în cazul lui Cristi Bălgrădean: ”Şi eu aş fi făcut la fel în locul lui Pufi”. EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB a greşit faţă de Cristi Bălgrădean şi i-a forţat transferul la CFR Cluj, sunt de părere Adrian Ropotan şi Alessandro Caparco. Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj, dar trebuie să aştepte să se deschidă fereastra de transferuri pentru a pleca la campioana României.

Cristi Bălgrădean are avocaţi în pesoanele lui Adi Ropotan şi Alessandro Caparco. Cei doi sunt de părere că FCSB a greşit faţă de Bălgrădean şi nu-i poate reproşa că s-a transferat la CFR Cluj. Ropotan susţine că decizia portarului de 32 de ani a fost logică, având în vedere că n-a avut parte de prea multă încredere la FCSB:

”Atunci când ajungi în ultimele şase luni şi vezi că nu vorbeşte nimeni cu tine, nu ţi se oferă încredere, e normal când vine o ofertă foarte bună de la o echipă foarte bună să porneşti nişte discuţii”, a declarat Adrian Ropotan pentru Telekom Sport.

Caparco, despre transferul lui Bălgrădean la CFR Cluj: ”Şi eu aş fi făcut la fel”

Alessandro Caparco este de aceeaşi părere cu Adrian Ropotan. Portarul lui Poli Iaşi spune că FCSB nu i-a propus lui Bălgrădean propunerea contractului şi era logic transferul la CFR Cluj:

”(Ai fost surprins că Bălgrădean a semnat cu CFR?) Deloc. Şi eu în locul lui Pufi aş fi făcut la fel, pentru că nu mi se pare normal ca un portar de bază ajunge la sfârşit de contract, nimeni nu vorbeşte cu el, nimeni nu îi face propunere de contract”, a comentat Caparco pentru Telekom Sport.

Pandemia a lăsat în aer transferul lui Bălgrădean la CFR Cluj

Planurile lui Cristi Bălgrădean au fost încurcate de pandemia de coronavirus. Portarul de 32 de ani mai are până pe 30 iunie contract cu FCSB, dar încă nu poate fi legitimat de CFR Cluj. Cristi Bălgrădean trebuie să aştepte deschiderea ferestrei de transferuri pentru ca mutarea să se realizeze. Până atunci, Cristi Bălgrădean nu poate juca pentru niciuna dintre echipe.

Afla mai multe despre: cristi balgradean 

viewscnt
Articole similare