Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galatasaray a confirmat interesul pentru Dennis Man. L-au dorit şi în trecut: ”Parma nu a vrut să îl lase”

Galatasaray a confirmat interesul pentru Dennis Man. L-au dorit şi în trecut: ”Parma nu a vrut să îl lase”
Comentarii

Antrenorul lui Galatasaray, Fatih Terim, a recunoscut că există interes pentru Dennis Man şi că în trecut turcii au fost refuzaţi de cei de la Parma.

Dennis Man joacă în Serie B, la Parma. Fotbalistul a avut o creştere bună de când a plecat de la FCSB, astfel că mari echipe din Europa au pus ochii pe tânărul jucător.

Recent s-a zvonit că cei de la Galata ar fi interesaţi de servicile lui. Terim a confirmat, ba mai mult a recunoscut că jucătorul a fost dorit şi în trecut, dar nu s-a ajuns la o înţelegere cu italienii.

"Am vrut să îl transferăm pe Dennis Man în trecut. Parma nu a vrut să îl lase. Nu am fost foarte insistenţi, dar da, l-am vrut. Parma a zis că nu îl cedează, chiar dacă evoluează în Serie B.

Noi rămânem deschişi în continuare. Nu ştiu ce se va întâmpla în perioada de transferuri din ianuarie, vom vedea la momentul respectiv", a spus Terim, citat de Fotomac.

  • 10 milioane de euro este cota de piaţă a fotbalistului român, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Dennis Man nu se regăseşte sub comanda lui Enzo Maresca şi are şanse tot mai mici să rămâna la Parma în partea a doua a actualului sezon.

De altfel, săptămâna trecută, după meciul câştigat de echipa sa în faţa celor de la Cittadella, antrenorul Parmei a dezvăluit că Dennis Man nu mai intră în planurile sale pentru actuala stagiune.

  • 483 de minute a prins Dennis Man în cele 7 meciuri jucate în actualul sezon pentru Parma 

Transfer ISTORIC pentru Dennis Man. Fostul fotbalist de la FCSB semnează cu un club uriaş din Europa: "Discutăm deja, antrenorul îl place mult"

Afla mai multe despre: dennis mangalatasarayparma 

viewscnt
Articole similare