Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galatasaray forţează transferul unui alt fotbalist de la FCSB. Turcii au uitat de Moruţan şi îl vor pe el acum. Gigi Becali: "10 milioane de euro"

Galatasaray forţează transferul unui alt fotbalist de la FCSB. Turcii au uitat de Moruţan şi îl vor pe el acum. Gigi Becali: "10 milioane de euro"

FCSB

Comentarii

Situaţia fotbaliştilor de la FCSB continuă să fie monitorizată de cluburile din străinătate, iar Gigi Becali aşteaptă momentul oportun pentru a vinde, din nou. Recent, Galatasaray s-a arătat interesată de Olimpiu Moruţan, iar acum are încă un fotbalist pe lista de transferuri.

Fatih Terim vrea să întinerească lotul lui Galatasaray, care are o medie de 26.8 ani. În această vară, multipla campioană din Super Lig l-a luat pe Alexandru Cicâldău pentru 6.5 milioane de euro, care a marcat, deja, primul gol în tricoul noii echipe. 

După Olimpiu Moruţan, Galatasaray a pus ochii şi pe Darius Olaru de la FCSB

Scouterii clubului Cimbom sunt cu ochii inclusiv pe campionatul din România când vine vorba despre transferuri. Iar echipe precum FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova pot trimite jucători în afara ţării. 

Galatasaray nu a mai lansat nicio ofertă oficială pentru Olimpiu Moruţan, după ce Gigi Becali a cerut 10 milioane de euro, ca mai apoi să mai renunţe la câteva milioane: "Acum l-am lăsat la 3 şi nu îl vrea nimeni, asta ce înseamnă?".

În vizorul clubului turc a intrat şi Darius Olaru, după cum a notat publicaţia Fotomac.com.tr. 

Fatih Terim lucrează cu scouterii pentru a completa echipa, iar aceştia au ajuns la concluzia că Darius Olaru poate fi un jucător potrivit pentru Galatasaray: "Una dintre ţintele de pe piaţa transferurilor e Darius Olaru, care joacă la FCSB", a notat sursa citată. 

Între cele două părţi ar putea avea loc negocieri "la sânge", întrucât Gigi Becali a anunţat la cât îl estimează pe mijlocaşul naţionalei de tineret. 

Ce sumă a cerut Gigi Becali pentru transferul lui Darius Olaru

,,Dacă cineva dă 10 milioane, îl dau pe Darius Olaru. Am cerut 10 milioane de euro pentru el. Mi-au spus: «Nu laşi mai jos?» I-am spus că nu las niciun euro. Oferta a fost de la un impresar, nici nu mi-a spus ce echipă. De fapt, nici nu a fost o ofertă, a fost o întrebare”, declara Gigi Becali, pentru Pro X, în iunie. 

În acest an, omul de afaceri l-a vândut pe Dennis Man la Parma pentru 11 milioane de euro. Moruţan, Olaru, Octavian Popescu sau Florinel Coman sunt jucătorii pe care finanţatorul speră că-i va vinde. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdarius olaru galatasaray fcsbdarius olariu transfergigi becali transferuritransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare