Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galatasaray i-a găsit înlocuitor lui Alexandru Cicâldău. Transfer de top din Premier League!

Galatasaray i-a găsit înlocuitor lui Alexandru Cicâldău. Transfer de top din Premier League!

Stranieri

Comentarii

Galatasaray l-a tras pe linie moartă pe Alexandru Cicâldău (26 de ani), fotbalist cumpărat de la Universitatea Craiova cu 6,5 milioane de euro în 2021. Okan Buruk nu se bazează pe serviciile sale, asttlel că românul n-a fost luat în cantonament, iar Galatasaray i-a găsit înlocuitor.

Alexandru Cicâldău are uşa deschisă la Galatasaray, care vrea să scape de el după ce a plătit 6,5 milioane de euro oltenilor de la Universitatea Craiova. Mijlocaşul crescut de Gică Hagi caută acum variante de echipe, iar Galatasaray i-a găsit deja un înlocuitor de top.

Galatasaray i-a găsit înlocuitor lui Alexandru Cicâldău. Transfer de top din Premier League!

Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, Galatasaray a contactat-o deja pe Manchester United pentru transferul brazilianului Fred (30 de ani), un mijlocaş central din naţionala "Selecao". Mai mult, se pare că turcii ar fi trimis deja prima ofertă.

Refuzată, însă, de Manchester United, dar negocierile dintre cele două cluburi continuă. Suma oferită de Galatasaray a fost prea mică pentru gusturile şefilor de la United, scrie sursa citată, care mai anunţă faptul că în mod cert Fred va pleca de pe Old Trafford în această vară.

Cluburi din Arabia Saudită, Fulham şi alte echipe din Premier League sunt interesate de serviciile lui Fred, care a jucat 56 de meciuri (2.275 de minute) în toate competiţiile sezonului trecut la Manchester United. În tot acest timp, brazilianul a marcat şase goluri şi a livrat şase pase decisive.

Afla mai multe despre: alexandru cicaldaugalatasarayfredtransfer fred galatasaray 

viewscnt
Articole similare