Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galatasaray, ofertă finală pentru Olimpiu Moruţan! Turcii, gata să achite cât a cerut Gigi Becali

Galatasaray, ofertă finală pentru Olimpiu Moruţan! Turcii, gata să achite cât a cerut Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Spusele lui Gigi Becali (63 de ani) despre scăderea preţului de transfer pentru Olimpiu Moruţan (22 de ani) au ajuns la urechile turcilor de la Galatasaray. Presa din Turcia scrie că formaţia "CimBomBom" va reveni cu o ofertă finală pentru a obţine semnătura lui Moruţan şi vor oferi exact cât a cerut patronul FCSB.

Galatasaray, ofertă finală pentru Olimpiu Moruţan! Turcii, gata să achite cât a cerut Gigi Becali

Olimpiu Moruţan e o dorinţă mai veche a lui Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, care l-a transferat în Turcia şi pe Alexandru Cicâldău, fostul fotbalist al Craiovei. Gigi Becali a ţinut la preţ în ultimele săptămâni, dar e gata să accepte o sumă mai mică după evoluţii slabe ale lui Moruţan în tricoul FCSB.

Vestea că Becali a scăzut pretenţiile financiare a ajuns şi la urechile turcilor de la Galatasaray, care - potrivit presei din "Ţara Semilunei' -, va face ofertă finală pentru transferul lui Olimpiu Moruţan. Potrivit Spor X, Galata e gata să ofere exact cât a cerut Gigi Becali în ultimele declaraţii făcute în spaţiul public, adică trei milioane de euro. "Galatasaray pare determinată să aibă o linie de mijloc formată din români", scrie sursa citată.

Cum i-a redus Gigi Becali preţul lui Moruţan la doar 3 milioane de euro

Olimpiu Moruţan ar fi putut să se transfere în această vară, dar preţul lui Gigi Becali a blocat mutarea. Mijlocaşul de 22 de ani pare afectat şi evoluţiile din acest sezon au fost foarte slabe. Moruţan n-a ieşit în evidenţă nici la derby-ul cu Rapid şi a devenit astfel o ţintă pentru Gigi Becali:

”Anunţaţi-l pe Terim că vreau 3 milioane pe Moruţan. Voiam 10, da? Acum vreau 3. Ăsta e Moruţan cel adevărat. Ce a fost în trecut a fost fals. Dacă a jucat 3-4 meciuri aşa, înseamnă că ăsta e cel adevărat. Am vorbit cu el şi mi-a zis «Să vezi, nea Gigi ce fac»… Aseară (n.r. duminică seară) se ascundea de minge”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: olimpiu morutanofertagalatasaraypretgigi becali 

viewscnt
Articole similare