Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gâlcă, mai ofensiv ca niciodată! "Este lamentabil!" Anunţă o înfrângere "la scor" pentru Burleanu

Gâlcă, mai ofensiv ca niciodată! "Este lamentabil!" Anunţă o înfrângere "la scor" pentru Burleanugalerie foto

FRF

Comentarii

Prezent la Ploieşti acolo unde a jucat pentru FC Argeş în turneul "Legenda Lupilor", organizat de Daniel Chiriţă, Costel Gâlcă a vorbit şi despre problemele la zi ale fotbalului românesc.

Gâlcă şi-a arătat susţinerea pentru Ionuţ Lupescu în cadrul campaniei demarată de fostul internaţional pentru alegerile FRF din aprilie, iar acum îl critică dur pe Răzvan Burleanu, căruia îi prevede o înfrângere răsunătoare.

"Am fost cu Ionuţ (n.r. Lupescu - prin ţară) şi vă spun că o să câştige. Răzvan Burleanu cred că nu se aştepta ca Ionuţ să candideze. Eu mi-am exprimat părerea că Lupescu va câştiga cu o diferenţă foarte mare.

Am văzut în acea apariţie la televizor cum se exprima domnul preşedinte şi... este lamentabil, ca să ştiţi!", a declarat Costel Gâlcă.



Fostul antrenor al FCSB a vorbit şi despre situaţia în care se află Nicolae Dică, precizând că este normal ca patronul să pună presiune pe tehnician şi jucători. Fostul închizător al naţionalei nu şi-a pierdut încrederea în Alibec şi îi transmite atacantului că e nevoie de el la naţională şi că trebuie să revină la forma care l-a propulsat spre FCSB.

"Eu îi doresc lui Dică să câştige campionatul, chiar dacă uneori se câştigă şi cu suferinţă. Ştim că la Steaua e presiune foarte mare, dar îi doresc să câştige campionatul.

CFR e o echipă cu experienţă, au un antrenor experimentat şi va fi o luptă foarte grea. Cred că şi Craiova este candidată la titlu pentru punctajul pe care îl are, dar şi datorită jocului.

Alibec a demonstrat că e un jucător foarte bun peste tot pe unde a fost, dar aici nu dă randamentul aşteptat. Sperăm însă să-l vedem din nou acolo pentru că avem nevloie şi la echipa naţională de el
", a mai declarat Gâlcă.

Afla mai multe despre: galcaburleanulupescuvideodeclaratie 

viewscnt
Articole similare