You are here:

Gâlcă, prima reacţie în legatură cu Mitriţă: ”Respectul este maxim. Trebuie să avem ordine!”

Gâlcă, prima reacţie în legatură cu Mitriţă: ”Respectul este maxim. Trebuie să avem ordine!”
Comentarii

Constantin Gâlcă, antrenorul Universităţii Craiova, a susţinut conferinţa de presă premergătoare duelului cu UTA Arad, din etapa secundă a Superligii.

Gâlcă, despre situaţia lui Mitriţă

După ce Alexandru Mitriţă a fost doar rezervă în prima etapă, s-a speculat că motivul din spatele deciziei ar fi un conflict între jucător şi antrenorul Costel Gâlcă.

Constantin Gâlcă, azi, a negat că se află într-un conflict cu mijlocaşul Alexandru Mitriţă, cel care nu a fost titular în meciul din prima etapă cu FC Hermannstadt.

"Şi în campionatul trecut a fost o situaţie similară. El a lipsit de la câteva antrenamente, şi nu e numai cazul lui, ci şi al lui Vlădoiu... deci Mitriţă nu a participat la antrenamente şi nu putea să înceapă meciul de la început. Nu există conflict. Nu există conflict cu niciun jucător.

Aici nu e cu şef, aici trebuie să avem o ordine în toate. Respectul este maxim, aşa că nu e nicio problemă. Eu zic că băieţii sunt cum trebuie, poate câteodată e un grup prea cuminte. Mi-aş dori să fie mai răi, dar în teren", a spus el.

În cariera sa, pe lângă FC Viitorul, Pescara, New York City şi PAOK, Alexandru Mitriţă a mai evoluat în Arabia Saudită la Al Ahli şi la Al Raed.

  • 3,2 milioane de euro valorează Alexandru Mitriţă, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gâlcămitritauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare