Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Cât costă pe noapte o cameră la hotelul la care sunt cazaţi "tricolorii", pentru EURO 2024

GALERIE FOTO | Cât costă pe noapte o cameră la hotelul la care sunt cazaţi "tricolorii", pentru EURO 2024galerie foto

EURO

Comentarii

Jucătorii echipei naţionale au plecat în Germania, acolo unde vor sta, pe parcursul perioadei în care vor pregăti cele trei meciuri din grupa E de la EURO 2024, la Wurzburg.

În Germania, la Wurzburg, tricolorii vor fi cazaţi la Hotel Melchior Park, 4 stele, din localitatea Wurzburg, iar acest resort va fi folosit în exclusivitate de delegaţia României. Toate persoanele vor fi cazate în camere single. Hotelul are trei etaje, dispune de un centru SPA, piscină caldă, saună, bazin rece, sală de fitness, şi a fost deschis în 2017.

Preţul cazării într-o cameră la Hotel Melchior Park este de 260 de euro pe noapte. Pe lângă costurile cazării, FRF le-a asigurat "tricolorilor" aparatura corespunzătoare în sala de forţe pe care o vor utiliza pe parcursul turneului. La 60.000 de euro se ridică investiţia federaţiei, pentru aparatura respectivă.

Wurzburg este un oraş cu o bogată moştenire culturală şi istorică, situat în regiunea Franconia din Bavaria. În prezent, aproximativ 2.000 de români au rezidenţa în Würzburg, contribuind la diversitatea culturală a oraşului. Aceştia formează a doua cea mai mare comunitate de străini, după ucraineni.

România va avea parte de trei partide în faza grupelor de la EURO 2024. "Tricolorii" înfruntă Ucraina în primul meci al Campionatului European, la Munchen. În a doua partidă, selecţionata lui Edi Iordănescu o întâlneşte pe Belgia, la Koln. Ultima partidă, împotriva Slovaciei, va avea loc la Frankfurt.

GALERIE FOTO | Împrejurimile hotelului la care vor fi cazaţi "tricolorii" pentru EURO 2024

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: euro 2024germaniaeurocampionatul europeanromaniawurzburg 

viewscnt
Articole similare