You are here:

GALERIE FOTO | Cele mai tari imagini din clubul unde au petrecut fotbaliştii de la FCSB! Ţinutele cu care au făcut ravagii în seara petrecerii

GALERIE FOTO | Cele mai tari imagini din clubul unde au petrecut fotbaliştii de la FCSB! Ţinutele cu care au făcut ravagii în seara petreceriigalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB s-a mutat într-un club din Bucureşti, pentru a continua distracţia titlului cucerit în România. Echipa s-a bucurat alături de suporteri pe Arena Naţională şi până la Ateneul Român, apoi bucuria s-a mutat într-un spaţiu restrâns.

Fotbaliştii de la FCSB şi partenerele de viaţă au făcut spectacol şi în club. Cele mai tari imagini de la petrecere

Componenţii echipei FCSB au primit medaliile şi trofeul de campioni ai României, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, în faţa a aproape 55.000 de spectatori.

Campionii au fost întâmpinaţi în faţa Ateneului Român cu un spectacol pirotehnic şi cu melodia “We are the champions”, în uralele şi scandările numeroşilor suporteri prezenţi acolo.

Fotbaliştii şi suporterii au scandat la unison: “Campionii, campionii, ole, ole, ole!”, dar şi "Bucureşti, Steaua Bucureşti!"

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

“Sper ca anul viitor pe vremea asta să ne întâlnim tot aici. Vă mulţumim”, le-a spus Darius Olaru suporterilor.

Echipa s-a bucurat minute bune alături de suporteri, după care autocarul a plecat. 

Fotbaliştii, angajaţii din clubul FCSB, apropiaţii acestora sau partenerele de viaţă au continuat fiesta într-un club din Bucureşti. 

Pe ritmurile interpreţilor invitaţi la evenimentul din club, fotbaliştii de la FCSB şi toţi cei care au sărbătorit titlul s-au bucurat cu trofeul Superligii, au dansat şi s-au distrat până dimineaţa. 

Foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Galerie foto cu cele mai tari imagini de la petrecerea FCSB

 Galerie foto

Afla mai multe despre: petrecere fcsbfcsb cfr clujfcsb campioana romanieipetrecere club fotbalisti fcsb 

viewscnt
Articole similare