Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Florin Niţă a fost prezentat oficial la Sparta Praga. Primele poze în tricoul cehilor+toate detaliile transferului

GALERIE FOTO | Florin Niţă a fost prezentat oficial la Sparta Praga. Primele poze în tricoul cehilor+toate detaliile transferuluigalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Oficialii clubului Sparta Praga au anunţat pe site-ul oficial că au ajuns la un acord cu FCSB pentru transferul portarului Florin Niţă.

UPDATE 12:45 | Florin Niţă a fost prezentat oficial la Sparta Praga CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

"Conducerea clubului a finalizat cu succes, în noaptea de miercuri spre joi, discuţiile privind soisrea lui Florin Niţă", se arartă pe site-ul Spartei Praga.

În vârstă de 30 de ani, Niţă a evoluat la Concordia Chiajna, înainte de a se transfera la FCSB, la începutul anului 2013. Sparta Praga va achita pentru Niţă două milioane de euro şi un bonus de 500.000 de euro dacă se va califica în Liga Campionilor. În plus, salariul lui Niţă va fi de 500.000 de euro în primul sezon şi va creşte cu câte 100.000 de euro în fiecare an. Portarul a semnat pe trei sezoane şi jumătate cu Sparta Praga.

"Oferta de la Sparta Praga era venită de trei săptămâni, dar el a refuzat să plece, a zis că vrea să-şi termine casa, că vrea să rămână în România. El nu este sclavul banilor, chiar şi Gigi Becali spunea că nu are ce sa facă. Nici dacă primeşte ofertă de 10 milioane de euro nu poate să-l dea, pentru că are cum să-l ameninţe pe Niţă niciodată să plece.

Până la urmă, am vorbit cu soţia lui, s-a rezolvat şi transferul portarului de la Sparta Praga la Newcastle, iar în acel moment i-am spus că nimeni nu mai stă după el, că are 31 de ani şi că este ultimul tren pentru el" , a declarat impresarul lui Florin Niţă, Anamaria Prodan, pentru Telekom Sport.

În acelaşi timp, Sparta a anunţat despărţirea de portarul internaţional slovac Martin Dubravka, împrumutat până la finalul sezonului la Newcastle United. Clubul engelz are posibilitatea unui transfer definitiv al jucătorului, în vară.

În vârstă de 29 de ani, Dubravka a venit la Praga vara trecută, după ce jucase ultima dată la Slovan Liberec şi anterior la Esbjerg şi Zilina.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: florin nitasparta pragacehianewcastleduvravkagigi becalianamaria prodan 

viewscnt
Articole similare