Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Messi, Cupa Mondială şi familia argentinianului! Ce a postat după finală Antonela Raccuzzo

GALERIE FOTO | Messi, Cupa Mondială şi familia argentinianului! Ce a postat după finală Antonela Raccuzzogalerie foto

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi a câştigat Cupa Mondială. Starul de la PSG a sărbătorit alături de familie.

Reprezentativa Argentinei a câştigat, duminică, pentru a treia oară Cupa Mondială la fotbal, învingând în finala din Qatar, disputată pe stadionul Lusail, cu scorul de 4-2 la lovituri de departajare (3-3 după prelungiri), Franţa, campioana din 2018.

Pentru argentinieni este primul trofeu mondial după 36 de ani, ei triumfând şi în 1978 şi 1986. Argentina şi-a luat revanşa după ce la ediţia din 2018, în optimi, a pierdut chiar în faţa Franţei, scor 3-4.

După meci, Lionel Messi a fost surprins alături de familia sa. Soţia starului argentinian, Antonela Raccuzzo, a postat o serie de fotografii pe Instagram. 

”Campioni mondiali! Nici nu ştiu cum să încep, ce mândrie am simţit pentru tine, Leo. Mulţumesc că ne-ai învăţat să nu lăsăm niciodată garda jos şi să ne luptăm până la final. În sfârşit, eşti campion mondial. Noi ştim cât de mult ai suferit atâţia ani, cât îţi doreai să câştigi acest trofeu. Hai, Argentina!”, a spus nevasta starului de la PSG, pe Instagram.

Primele cuvinte ale lui Lionel Messi după ce a a cucerit Cupa Mondială

”Este pur şi simplu fantastic. Am ştiut că Dumnezeu îmi va da mie Cupa, eram sigur! E o mare bucurie pentru noi. Aveam acest vis măreţ de mult timp, voiam să-mi închei cariera cu o Cupă Mondială. Nu pot cere mai mult decât atât.

Nu puteam cere nimic mai mult. Mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat. Trebuia să fim campioni mondiali,  nu e timpul de analiză, e timpul să sărbătorim. Cu siguranţă va fi ultimul meci al meu la o Cupă Mondială”, a spus Lionel Messi, după meciul cu Franţa. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: lionel messi-antonela raccuzzo-franţa-argentina 

viewscnt
Articole similare