Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Rooney a ”călcat din nou strâmb!” Englezul, fotografiat în compania mai multor femei, într-un club de noapte. Soţia sa a zburat de urgenţă în SUA

GALERIE FOTO | Rooney a ”călcat din nou strâmb!” Englezul, fotografiat în compania mai multor femei, într-un club de noapte. Soţia sa a zburat de urgenţă în SUAgalerie foto
Comentarii

Wayne Rooney are din nou probleme în căsnicie, după ce soţia atacantului lui DC United a văzut imaginile cu el, petrecând cu mai multe femei, într-un club din Vancouver.

Familia Rooney este zguduită de un nou scandal, după o nouă presupusă aventură a atacantului de 33 de ani. Sâmbătă seară, Rooney a ieşit la cină împreună cu colegii săi de la DC United, în jurul orei 22:30. Însă lucrurile au luat-o razna pentru atacantul lui DC United.

Rooney a trecut prin două cluburi de noapte, a fost fotografiat în ipostaze tandre cu mai multe femei şi apoi a fost surprins în timp ce intra cu o brunet misterioasă în liftul hotelului în care s-a cazat. Toată ”povestea” a ajuns şi la Coleen Rooney, cea care în acest timp se afla în casa din Cheshire - Marea Britanie.

Potrivit The Sun, imediat după ce a văzut imaginile, Coolen a zburat spre Washington, pentru a-i cere soţului său să rupă contractul cu DC United şi să revină acasă. De altfel, Rooney va reveni în iarnă în Marea Britanie, unde urmează să fie antrenor-jucător la Derby County. Însă Coolen nu mai este dispusă să aştepte până atunci.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: wayne rooney 

viewscnt
Articole similare