Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Vedete pe metru pătrat. Foştii jucătorii din Liga I fac acum spectacol pe terenul de minifotbal

GALERIE FOTO | Vedete pe metru pătrat. Foştii jucătorii din Liga I fac acum spectacol pe terenul de minifotbalgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Peste 50 de foşti fotbalişti au ajuns la Victory Cup, după ce şi-au agăţat ghetele în cui. Unii dintre aceştia au folosit campionatul de minifotbal pentru a se menţine în formă atunci când nu au avut echipă. Este cazul mai multor jucători din Liga I sau chiar Liga a II-a, iar cel mai bun exemplu este cel al lui Bănel Nicoliţă.

Pentru Pronostic Sportiv, echipa care ocupă primul loc în Liga I la Campionatul de Minifotbal Victory Cup, evoluează Petre Marin, Sorin Ghionea, Stelian Stancu, Sorin Paraschiv, Bogdan Pătraşcu sau fostul jucător al Concordiei, Iulian Mamele. În anii trecuţi au jucat şi Cătălin Liţă, în prezent agent de jucători, Rică Neaga, director sportiv la Poli Timişoara sau fostul rapidist, Ionuţ Mazilu. De asemenea, înainte de a reveni la fotbalul pe teren mare, Bănel Nicoliţă (Aris Limassol) şi Gigel Coman (Metaloglobus) marcau goluri pe bandă rulantă şi la minifotbal.

Liviu Ganea s-a întors şi el pe gazon, dar în Liga a IV-a, la Carmen Bucureşti. Iar pentru că regulamentul de la Victory Cup le permite jucătorilor care nu evoluează în primele trei eşaloane să fie legitimaţi la minifotbal, fostul campion cu Dinamo (2007) şi CFR Cluj (2012), joacă şi pentru Anonymous, din Liga 2-a C, pe teren redus.

Campion cu Unirea Urziceni în 2009, Nicu Epaminonda s-a transferat în această ediţie a Campionatului Victory Cup, la formaţia Om la Om. Tot în prima ligă pe teren redus a ajuns şi talentantul mijlocaş al României, Tibi Bălan, care face cuplu la Good Team (locul 9) cu fostul său coleg de la Sportul Studenţesc, Florin Maxim. 

Eurofantasticul Nae Constantin este coleg de echipă la Specialii cu fostul atacant al celor de la Rocar sau UTA Arad, Petruş Manta. O altă echipă care se bate la barajul de promovare în prima liga este Spartanii, formaţie la care joacă Sorin Pană, fostul jucător al Concordiei Chiajna.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mini fotbalbanel nicolitafotbal 

viewscnt
Articole similare