Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Găman, încântat de transferul la Al Shabab: ”Sunt foarte mulţumit!” Reacţia scurtă pe care a avut-o când a fost întrebat despre FCSB

Găman, încântat de transferul la Al Shabab: ”Sunt foarte mulţumit!” Reacţia scurtă pe care a avut-o când a fost întrebat despre FCSB

Stranieri

Comentarii

Valerică Găman spune că a rămas impresionat de condiţiile pe care le-a întâlnit la Al Shabab. Fundaşul de 29 de ani s-a transferat în această vară de la FCSB la Al Shabab, unde a fost dorit de Marius Şumudică.

Găman spune că transferul la Al Shabab a fost o decizie inspirată. Fundaşul de 29 de ani susţine că are toate condiţiile pentru a face performanţă. Nici cu adaptarea n-a fost greu, deoarece sunt în total 10 români la Al Shabab, jucători plus antrenori:

”Da, sunt foarte mulţumit, chiar nu mă aşteptam. Avem toate condiţiile şi nu pot decât să mă bucur. (n.r. întrebat dacă se gândeşte la naţională) Eu mă concentrez pe ce am de făcut acolo, mai departe, ce vrea Dumnezeu. (n.r. că sunt mulţi români la Al Shabab) Da, mai ales la Al Shabab, unde suntem cam 9-10 români, stăm şi toţi în acelaşi compound (n.r. campus), acolo unde suntem cazaţi şi ne face viaţa mai uşoara, ne simţim ca în România”, a declarat Valerică Găman pentru Telekom Sport.

Întrebat despre ce mesaj are pentru fostul său club, înainte de meciul cu Hajduk Split, Găman a răspuns scurt: ”Le doresc baftă, atâta tot!”


 

Afla mai multe despre: valerica gamanal shababmarius sumudicafcsb 

viewscnt
Articole similare