Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gând de revanşă! Planic aşteaptă să se răzbune pe cei de la CFR: "De data asta vom învinge"

Gând de revanşă! Planic aşteaptă să se răzbune pe cei de la CFR: "De data asta vom învinge"

FCSB

Comentarii

Noul căpitan al FCSBului abia aşteaptă duelul din Gruia. În primăvară, sârbul marca golul care putea să le aducă titlul roş-albaştrilor. Înfrângerea de la Iaşi i-a fost însă fatală echipei lui Dică.

FCSB a pierdut titlul sezonul trecut deşi nu a fost învinsă în duelurile cu rivala din Cluj. Ultima remiză a fost amară pentru vicecampioană. Planic înscria atunci golul egalizator în prelungirile partidei, dar punctul obţinut nu a fost suficient pentru titlu. La patru luni şi jumătate distanţă de la acel joc, cuvântul revanşă este cel mai des pronunţat printre fotbaliştii lui Dică. 
 
"Am avut destul timp pentru a ne pregăti pentru acest meci, ei au câştigat campionatul sezonul trecut, aşa că trebuie să luăm meciul în serios şi să jucăm foarte bine pentru a-i putea învinge. Cred că va fi un meci dificil, ca întotdeauna şi sper că de data aceasta vom învinge şi nu se va mai termina 1-1.
 
Echipele sunt de valori apropiate, astfel încât concentrarea va face diferenţa. Au câţiva jucători periculoşi, Ţucudean şi Omrani, care joacă bine împreună, aşa că cea mai mare ameninţare vine din partea lor. Dar au şi alţi jucători de calitate" a spus fundaşul de 26 de ani. 
 
Pintilii este marea absenţă a FCSBului în Ardeal. La ultimul duel din Gruia, mijlocaşul a fost eliminat. 
 
"Este un jucător extrem de important pentru noi, jucătorul cu cea mai mare experienţă, unul dintre cei mai buni fotbalişti din România, aşa că ne va fi greu fără el. Dar eu cred că avem jucători care să îl înlocuiască" a adăugat Planic.
 

Afla mai multe despre: planicfcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare