Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gardoş nu îşi mai amintea când a marcat ultima oară: "Probabil eram la Steaua". Ce probleme are: "Nu trec prin cea mai bună perioadă"

Gardoş nu îşi mai amintea când a marcat ultima oară: "Probabil eram la Steaua". Ce probleme are: "Nu trec prin cea mai bună perioadă"
Comentarii

Fundaşul echipei Universitatea Craiova, Florin Gardoş, a mărturisit că nu îşi mai amintea când a marcat ultima oară, după ce a reuşit să înscrie în partida cu Sportul Snagov, din 16-imile de finală ale Cupei României.

Gardoş a precizat că acest gol este important pentru moralul său.

"Nu-mi mai aduc aminte când, probabil eram la Steaua. E important, pentru că nu trec prin cea mai bună perioadă, din punct de vedere al încrederii şi moralului. Nu am mai jucat 90 de minute de aproape două luni. Cele mai grave accidentări le-am avut un fond de lipsă de continuitate", a spus Gardoş, la Telekom Sport.

Fundaşul echipei Universitatea Craiova, Florin Gardoş, a marcat, marţi seară, primul gol după o pauză de aproape cinci ani.

Fundaşul în vârstă de 29 de ani a deschis scorul în minutul 36 al partidei cu Sportul Snagov, din şaisprezecimile de finală ale Cupei României. Gardoş a reluat excelent cu capul mingea centrată de Alex Cicâldău, din lovitură liberă, şi l-a învins pe portarul divizionarei secunde. Deşi a marcat pentru prima oară după aproape cinci ani, Gardoş nu a schiţat nici măcar un zâmbet după gol şi s-a limitat la îmbrăţişările cu coechipierii săi.

Ultima oară, fundaşul a reuşit să marcheze în tricoul FCSB-ului pe 18 decembrie 2013, într-o partidă jucată contra Astrei Giurgiu, scor 3-1. De altfel, acesta este cel de-al cincilea gol înscris de Gardoş, de-a lungul carierei sale, celelalte patru fiind reuşite în perioada în care a jucat pentru FCSB.

U Craiova, deţinătoarea trofeului, a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), liderul Ligii a II-a Sportul Snagov, calificându-se în optimile de finală ale Cupei României. Au marcat Gardoş '36 şi Markovici '74.

Afla mai multe despre: gardoscraiovacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare