Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gardoş vrea încă un transfer surpriză: ”I-am dat mesaj lui Szukala: 'vrei să-mi iei locul, ce faci?” :)

Gardoş vrea încă un transfer surpriză: ”I-am dat mesaj lui Szukala: 'vrei să-mi iei locul, ce faci?” :)

Superliga

Comentarii

Florin Gardoş spune că o calificare a Academicii Clinceni în play-off-ul Ligii 1 ar echivala cu câştigarea titlului în România. Fostul internaţional român s-a amuzat şi de faptul că la Academica Cliceni s-au adunat mai mulţi foşti jucători de la FCSB şi spune că acum îl accepta şi pe Lukasz Szukala.

Academica Clinceni este una dintre surprizele campionatului. Cu victoria cu 1-0 în faţa lui FC Argeş, echipa antrenată de Ilie Poenaru şi-a consolidat poziţia pe loc de play-off. Florin Gardoş spune că o calificare în play-off ar fi o performanţă incredibil[ pentru un club precum Academica.

”(Dacă Academica intră în play-off) Ar fi echivalentul câştigării campionatului, pentru o echipă care a fost anul trecut la primul seozn în Liga 1, s-au luptat la evitarea retrogradării. Ar fi un sezon excelent. Asta mi-am dorit de la început. Nu ştiam cum vom merge lucrurile, dar am văzut că e calitate la antrenament, dar au fost 14-15 jucători noi. Nu ştiam cât va dura să se omogenizeze lotul, dar uite că lucrurie merg bine”, a declarat Florin Gardoş.

Gardoş: ”L-aş mai vrea pe Suzkala la Clinceni”

În acest moment, în lotul Academicii Clinceni sunt patru jucători care au făcut performanţă la FCSB: Florin Gardoş, Cristi Tănase, Paul Pârvulescu şi Raul Rusescu. Gardoş s-a amuzat de situaţie şi a declarat ironic că-l aşteaptă şi pe Lukasz Szukala, despre care au apărut zvonuri că ar fi fost contactat de Academica Clinceni:

”(Cine vrei să mai vină la Clinceni?) Pe Szukala, s-a retras de vreun an, dar să vină şi el. I-am dat un mesaj: ”Măi, vrei să îmi iei locul, ce faci?”, a mai spus Gardoş.

Afla mai multe despre: gardos 

viewscnt
Articole similare