Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gareth Bale pleacă de la Real Madrid. Impresarul jucătorului galez a făcut anunţul! ”Am vrut să-i dau în judecată, dar el m-a oprit!”

Gareth Bale pleacă de la Real Madrid. Impresarul jucătorului galez a făcut anunţul! ”Am vrut să-i dau în judecată, dar el m-a oprit!”

Real Madrid

Comentarii

Gareth Bale va rămâne în această vară liber de contract şi va pleca de la Real Madrid, după 9 ani petrecuţi pe Santiago Bernabeu.

Jonathan Barnett, impresarul jucătorului galez, a anunţat că Bale va pleca de la echipa din capitala Spaniei. Agentul este nemulţumit de situaţia actuală a jucătorului şi a recunoscut că este imposibil ca atacantul să continue pe Santiago Bernabeu.

Bale a prins doar 5 meciuri în acest sezon, iar impresarul său susţine că Real Madrid va regreta decizia de a nu-l folosi. La naţională, fotbalistul a strălucit şi a calificat naţionala Ţării Galilor în finala barajului pentru Campionatul Mondial.

 ”Am vrut să-i dau în judecată, dar el m-a oprit!”

”E mereu lăsat pe bancă, deci cel care trebuie întrebat este domnul Ancelotti. Nu îl critic, dar a luat o decizie şi de aceea nu joacă Bale. E decizia lui, nu a jucătorului. Presa a fost foarte nerecunoscătoare cu el, nu au altceva mai bun de făcut. N-au vorbit niciodată cu el, nici măcar nu îl cunosc. Acum două săptămâni am vrut să-i dau în judecată, dar Bale m-a oprit, a spus că nu vrea. 

Dacă fanii i-ar fi arătat afecţiune, totul ar fi fost diferit. Peste câţiva ani vor privi înapoi şi îşi vor aminti ce jucător mare a fost la Real Madrid şi ce a făcut pentru acest club. Îl vor regreta. Sper ca în sezonul acesta să îşi ia rămas bun de la el aşa cum merită”, a spus Barnett, pentru Deportes Cuatro, citat de As.

Bale a fost transferat de la Tottenham, în 2023, pentru suma record la acel moment de 101 milioane de euro. În acest moment, el este evaluat la doar 3 milioane de euro, potrivit  site-ului de specialitate, Transfermarkt. 

Afla mai multe despre: real madrid-bale-spania 

viewscnt
Articole similare