Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gary Neville îl compară pe Haaland cu un personaj negativ din James Bond: ”Este impresionant!”

Gary Neville îl compară pe Haaland cu un personaj negativ din James Bond: ”Este impresionant!”

Manchester City

Comentarii

Fostul internaţional englez Gary Neville l-a comparat pe Erling Haaland cu personajul negativ Jaws din seria James Bond. El spune că atacantul norvegian este impresionant şi cu siguranţă va câştiga Balonul de Aur.

Gary Neville îl compară pe Haaland cu un personaj negativ din James Bond: ”Este impresionant!”

”Erling Haaland este... pare puţin nedrept. Îmi amintesc când mă uitam la filme cu James Bond când eram mai tânăr şi era personajul bărbatului cu dinţi de oţel, Jaws, care avea aproximativ 2,20 m înălţime. Obişnuia să ridice oamenii şi să-i arunce jos, şi cam aşa e când te uiţi la Haaland împotriva fundaşilor centrali puternici.

 Ne spunem: ''Uau, pur şi simplu nu îl poţi juca - ce să faci cu el în suprafaţa de pedeapsă? Mă impresionează enorm. Este prima dată când semnăm cu ceea ce cred că este unul dintre cei mai buni doi sau trei jucători din lume pentru viitor. 

În mod normal, aceşti jucători merg la Paris Saint-Germain, Real Madrid sau Barcelona. Cristiano Ronaldo, când a devenit cel mai bun jucător din lume aici [la Manchester United] sau poate Thierry Henry la Arsenal, nu au semnat să devină cel mai bun jucător din lume, doar au evoluat pentru asta când au fost aici.

Dar acest jucător, probabil va câştiga Balonul de Aur şi va deveni cel mai bun jucător din lume. E incitant. Nu se întâmplase de mult în Premier League”, a afirmat Neville, într-un podcast.

Manchester City se află pe locul 2 în Premier League, la 1 punct în urma liderului Arsenal. Haaland a marcat deja de 10 ori în acest sezon.

Afla mai multe despre: city-premier league-haaland 

viewscnt
Articole similare